Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Zbog izvanrednih okolnosti osobno preuzimanje u našoj poslovnici nije moguće do daljnjeg.

Dostava proizvoda od strane prijevoznika također je poremećena, pa su kraća kašnjenja.

Mikrofoni

Mikrofoni
Kvalitetni mikrofoni
Brezžični naglavni mikrofon TREVI EM 408-R Brezžični naglavni mikrofon TREVI EM 408-R
-24 % 1-3 dana
Proizvođač: Trevi
Naj vodenje prireditev postane užitekBrezžični naglavni mikrofon EM 408-R proizvajalca Trevi je nujen pripomoček, če vodite kakšno prireditev, izlet, zabavo ali ob drugih priložnostih, kjer potrebujete mikrofon, ki ne bo oviral vašega dela z rokami. Primeren je tako za profesionalno kot tudi amatersko rabo. Mikrofon enostavno namestite za glavo in že je pripravljen za uporabo, vaše roke pa bodo pr..
291kn 384kn
Bez poreza:238kn
Brezžični profesionalni komplet Blow PRM903 ročni + naglavni mikrofon do 50m Brezžični profesionalni komplet Blow PRM903 ročni + naglavni mikrofon do 50m
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Blow
Brezžični ROČNI in NAGLAVNI mikrofonBrezžični profesionalni set proizvajalca BLOW je namenjen petju karaok, vodenju prireditev, izletov, zabavi in ostalim priložnostim, saj se ponaša s frekvenčnim razponom 174 MHz – 216 MHz. Set mikrofonov je primeren tako za profesionalno kot tudi amatersko rabo. Mikrofona odlikuje ga uporaba celo do 50m oddaljenosti ter se hkrati ponašata z izredno dolgo avtonom..
370kn
Bez poreza:303kn
Brezžični ročni mikrofon Trevi EM 401-R Brezžični ročni mikrofon Trevi EM 401-R
-24 % 1-3 dana
Proizvođač: Trevi
Svoboda govoraBrezžični mikrofon EM 401-R proizvajalca Trevi je namenjen petju karaok in ostalim priložnostim, saj se ponaša s frekvenčnim razponom 174 MHz – 216 MHz. Mikrofon se ponaša s svojo brezžičnostjo, ki omogoča enostavno in praktično rabo. Mikrofon ima prav tako izjemno lahko zasnovo, zato njegovo prenašanje ne bo ovira in prevelik zalogaj tudi na letalu.Tehnične specifikacije:Frekvenčni ..
206kn 272kn
Bez poreza:169kn
Brezžični ročni mikrofon Trevi EM 420-R, 2 kosa Brezžični ročni mikrofon Trevi EM 420-R, 2 kosa
-24 % 1-3 dana
Proizvođač: Trevi
Brezžični set 2 mikrofonovBrezžični set dveh mikrofonov proizvajalca Trevi je namenjen petju karaok, vodenju prireditev, izletov, zabavi in ostalim priložnostim, saj se ponaša s frekvenčnim razponom 174 MHz – 216 MHz. Brezžično povezavo z dometom do 20m in  izredno dolgo avtonomijo baterije dopolnjuje izjemno čist in jasen zvok brez popačenja.Set poleg dveh mikrofonov vsebuje tudi 6,3-milimet..
362kn 478kn
Bez poreza:297kn
Žični mikrofon karaoke MANTA MIC005 CHRISTINA (3m) Žični mikrofon karaoke MANTA MIC005 CHRISTINA (3m)
-24 % 1-3 dana
Proizvođač: Manta
MANTA MIC005 CHRISTINA žični mikrofonŽični mikrofon priznanega proizvajalca MANTA je idealen pripomoček za vse vrste dogodkov in prireditev. Lahko ga uporabljate za druženje s prijatelji, izbrani družbi zapojete pesem, ali pa vas spremlja med govornim nastopom in vodenjem različnih dogodkov na prostem, na konferencah, za animiranje otrok na zabavah in tečajih… Primeren je tako za profesionalno kot..
64kn 84kn
Bez poreza:52kn
Žični mikrofon Trevi EM 24, dolžina kabla 3m
-24 % 1-3 dana
Proizvođač: Trevi
Trevi EM 24 žični mikrofonŽični mikrofon EM 24 znamke Trevi je idealen pripomoček za vse vrste dogodkov in prireditev. Lahko ga uporabljate za druženje s prijatelji, izbrani družbi zapojete pesem, ali ko imate govorni nastop in vodite različne dogodke na prostem, na konferencah, za animiranje otrok na zabavah in tečajih … Z njim boste lahko naredili pravo zabavo, karaoke ali pa samo preprečili izg..
95kn 126kn
Bez poreza:78kn
Prikazano 1 od 6 do 6 (1 stranica)