Meni
Košarica

Autosjedalica Viaggio 1-2-3 Via - Monza

Autosjedalica Viaggio 1-2-3 Via - Monza
1-3 radnih dana
Autosjedalica Viaggio 1-2-3 Via - Monza
398.57€
Bez poreza: 318.85€
  • Dostava: 1-3 radnih dana
  • Model: 3257635

Autosjedalica Viaggio 1-2-3 Via s priključcima Isofix i Top Tether osigurava sigurnost od 1 do 12 godina. Dizajniran je za automobile opremljene Isofix konektorima i pričvrsnom točkom Top Tether. Viaggio 1-2-3 Via stoga osigurava maksimalnu sigurnost svih osjetljivih točaka tijela i iznimnu stabilnost u zavojima ili zavojima.

Zbog dvostruke homologacije (posebno odobrenje za upotrebu na dva načina) namijenjena je duljoj uporabi od ostalih autosjedalica, od 9 do 36 kg.

Dimenzije i težina: 44 x 59,5 x 54,5 cm (š, v, d), 11,8 kg


Udobnost

Autosjedalica Viaggio 1-2-3 Via nudi iznimnu udobnost s jedinstvenim detaljima:

  • udobno sjedalo od poliuretana - materijala koji se koristi za izradu autosjedalica
  • naslon za podešavanje širine i široki zakrivljeni naslon za glavu za zaštitu od ozljeda u slučaju bočnog udara
  • podesivi nagib sjedala za ugodan san

Sigurnost

Autosjedalica Viaggio 1-2-3 Via dizajnirana je za zaštitu svih osjetljivih dijelova tijela. Široko i zakrivljeno uzglavlje obloženo je ekspandiranim polistirenom (EPS), što povećava apsorpciju energije u slučaju sudara. To pruža maksimalnu zaštitu za svu djecu, čak i stariju, u slučaju bočnog udara. Aluminijski ojačano sjedalo pruža dodatnu sigurnost i zaštitu čak i u slučaju sudara.

Kvaliteta

Cilj nam je da svi proizvodi premaše industrijske standarde za izvedbu i sigurnost.

4D tehnološki sustav

Omogućuje vam podešavanje ili podešavanje sjedala u 4 različita smjera. Možete samostalno podesiti visinu naslona za glavu, naslona autosjedalice (naslon i naslon za glavu), anatomsko sjedalo i sustav bočne zaštite koji se otvara kako biste mogli prilagoditi širinu autosjedalice.

Pogodnost

Posebnim oznakama u boji, Peg Perego osigurao je da će se čak i neiskusni korisnici sustava Isofix uvjeriti da je autosjedalica uvijek pravilno ugrađena u automobil. Inovativni sustav pričvršćivanja "Blind Lock" sprječava putnike da slučajno odvoje autosjedalicu tijekom vožnje.

Ugradnja u automobil

Autosjedalica je pričvršćena na automobil pomoću pričvrsnih točaka Isofix i Top Tether. Međutim, može se koristiti na dva načina: s ugrađenim sigurnosnim pojasevima za dijete od 9 kg do 18 kg, od djeteta od 15 kg do 36 kg koriste se sigurnosni pojasevi s 3 točke. Kada sigurnosni pojasevi više nisu potrebni, mogu se pažljivo spremiti u posebnu ladicu.

Isofix tehnologija

Isofix tehnologija predstavlja najvišu razinu sigurnosti prilikom korištenja autosjedalica za najmlađe. Pričvršćivanje autosjedalice potpuno je nezahtjevno, lako će je osvojiti oni koji nisu vješti u korištenju autosjedalica.

Ispitivanja

Sve autosjedalice Peg Perego ne samo da su u skladu s europskim standardom R44 / 04, već čak premašuju sve zahtjeve ovog standarda u pogledu performansi i sigurnosti. Svi su također testirani u poznatom ADAC Crash Test Centru u Münchenu u skladu s protokolom Euro NCAP (bočni udar i čeoni sudari pri 40% većoj brzini od zahtjeva europske norme).

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati