Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Bicikl na struju Corratec E-Power C29 Trekking Performance CX Gent

Bicikl na struju Corratec E-Power C29 Trekking Performance CX Gent
-16 % provjeri stanje
Bicikl na struju Corratec E-Power C29 Trekking Performance CX Gent
24,420kn
29,095kn
Bez poreza: 20,016kn
  • Dobava: provjeri stanje
  • Model: BK23233

Dostupne opcije

Električni bicikli su vozila budućnosti. Olakšavaju vam vožnju i pomažu vam prevladati nasipe i udaljenosti što inače ne biste mogli učiniti.


Električni pješački bicikl bit će koristan za sve ljubitelje biciklizma koji žele malo pomoći u vožnji. Bicikl je opremljen snažnim Boschevim motorom i velike udaljenosti više neće predstavljati problem. Uživajte u elegantnom, sportskom i zgodnom dizajnu.


Električni bicikli novi su na tržištu i napredni su bicikli koji vam omogućuju vožnju bez napora. Što je električni bicikl? Električni bicikl je električni bicikl, pri čemu je pogon elektromotora spojen i povezan s pogonom na pedale. Osjećaj brzine i dinamike vožnje razlikuje se od osjećaja električnih bicikala s neovisnim pogonom, koji su više električni mopedi ili skuteri. Električni bicikl treba voziti, jer vam e-bicikl pomaže samo onoliko koliko želite. Električni bicikl također ima zupčanike koji rade kao na klasičnom biciklu. Dakle, do 25 km / h, e-bicikl vam može pomoći, a ako vas nose noge, možete voziti biciklom onoliko brzo koliko želite. Čak i na bilo kojem terenu koji želite, jer postoje i cestovni i planinski modeli.


Elektromotor je centralno montiran, što znači da ima električni pogon u papučicama. Potrebno je manje napora. Radi lakše ideje, e-bicikl možete gurnuti u uzbrdicu uz isti napor kao i kod klasičnog pravog bicikla.

Corratec E-Power C29 Trekking Performance CX električni kotač ima ugrađenu BOSCH Power Tube 500 W / h bateriju. Kotač ima Shimano XT zupčanike. Bicikl ima kožno sjedalo i ručke.


Ne trebate vozačku dozvolu za električni bicikl, ali možete koristiti biciklističke staze bez ograničenja. Vozit ćete se biciklom e-biciklom: brže, duže, bez znojenja i napora. Bicikl je ekološki prihvatljiv i transportiran. S biciklom možete lako doći do odredišta i nikad nećete imati problema s parkiranjem.


Specifikacije:

  • Motor: BOSCH Performance CX
  • Najveća brzina motora: 25 km / h
  • Snaga motora: 250 W
  • Baterija: BOSCH Power Tube 500 W / h
  • Energija: 500 W / h
Specifikacije
DrškaLasco 18T
GumeContinental Contact Cruiser
KočniceShimano M315
KotačiMach1 Klixx
OkvirCorratec E-Power C 29 Trekking CX Gent
Ručica mjenjačaShimano Deore XT
SjedaloCorratec Classic Leather
UpravljačZZYZX Trekking 640mm
Veličina okvira48 - 51 - 54 - 57 - 61
ViliceCorratec C29er Disc

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati