Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Cybex autosjedalica grupa 0+ Cloud Z SensorSafe i-Size soho grey mid grey

Cybex autosjedalica grupa 0+ Cloud Z SensorSafe i-Size soho grey mid grey
Cybex autosjedalica grupa 0+ Cloud Z SensorSafe i-Size soho grey mid grey
Cybex autosjedalica grupa 0+ Cloud Z SensorSafe i-Size soho grey mid grey
-18 % 2-4 dana
Cybex autosjedalica grupa 0+ Cloud Z SensorSafe i-Size soho grey mid grey
Cybex autosjedalica grupa 0+ Cloud Z SensorSafe i-Size soho grey mid grey
Cybex autosjedalica grupa 0+ Cloud Z SensorSafe i-Size soho grey mid grey
Cybex autosjedalica grupa 0+ Cloud Z SensorSafe i-Size soho grey mid grey
2,442kn
2,979kn
Bez poreza: 2,002kn
 • Dobava: 2-4 dana
 • Model: 878615


Postavljanje na bazu Base Z jednostavnim klikom – učvršćivanje ISOFIX sistemom

Indikatori postavljanja upozoravaju kada je autosjedalica ispravno namještena. U kombinaciji s bazom Base Z autosjedalicu nije potrebno dodatno učvršćivati pojasevima vozila.

Teleskopski L.S.P. sustav u kombinaciji sa školjkom apsorbira energiju bočnog udarca

Teleskopski L.S.P. sustav može se jednostavno i zasebno namjestit. Energije nastale silinom udarca u slučaju nesreće produljenim bočnim štitnicima prenose se na školjku autosjedalice, koja ih apsorbira i usmjerava dalje od djeteta, zahvaljujući svojoj strukturi i fleksibilnim materijalima.

Naslon za glavu prilagodljiv po visini u 11 položaja za savršenu zaštitu koja raste zajedno s djetetom

U kombinaciji s teleskopskim L.S.P. sustavom po visini prilagodljiv naslon za glavu pojačava izvanrednu bočnu zaštitu Cloud Z autosjedalice.

Zahvaljujući prilagodljivom naslonu za glavu s integriranim vodilicama pojasa, duljina pojasa automatski se mijenja, kako se namješta visina naslona.

Ergonomski ležeći položaj izvan automobila

Izvan automobila može se namjestiti u potpuno ležeći položaj. Zahvaljujući povećanom prostoru za noge i ležećem položaju dijete leži udobno i u ergonomski ispravnom položaju.

Sistem putovanja

Nagib autosjedalice može se jednostavno namjestiti jednom rukom, bez potrebe da se dijete vadi iz autosjedalice, dok ručka ostaje u položaju za nošenje i tako olakšava prenošenje autosjedalice. U kombinaciji s Cybex kolicima, Cloud Z može se upotrebljavati kao vizualno usklađen sistem putovanja.

Integrirani sklopivi XXL krović za savršenu zaštitu od sunca i vjetra (UVP50+)

Za maksimalnu zaštitu dječje kože, sa sjedalicom usklađeni sklopivi krović, ispunjava strogi australski standard za zaštitu od sunca UVP50+.

Integrirani, iznimno veliki, krović elegantno se stapa s vizirom. Krović se može postupno produžavati, pružajući tako ne samo savršenu zaštitu od sunca, već i zaštitu od vjetra i kiše.

SENSORSAFE: 

CYBEX spaja pametnu tehnologiju i pametan dizajn sa sistemom SensorSafe: jedinstven sigurnosni sistem koji nadgleda dijete u autu i time osigurava njegovu sigurnost. 
SensorSafe kopča pričvršćena je na sigurnosne pojaseve određenih modela autosjedalica Cybex, sa kojih preko aplikacije na vašem pametnom telefonu upozorava na kritične situacije kojima je dijete u autosjedalici izloženo. 

SensorSafe pruža osnovna upozorenja i sprječava kritične situacije:
 • U slučaju da dijete samo otkopča sigurnosne pojaseve autosjedalice
 • Ako je temperatura u automobilu neprimjerena i ako nije sigurna
 • Ako dijete ostane u vozilu bez nadzora
 • Ako dijete predugo sjedi u autosjedalici
Sva upozorenja dolaze preko Bluetooth-a na vaš pametni telefon, preko korisnikove aplikacije. Aplikacija dodatno pruža upute za namještanje, instrukcijske video zapise, odgovore na često postavljana pitanja. 

Ključne funkcije Sensorsafe:
 • SIGURNOSNI NADZOR DJETETA- Kopča osigurava da dijete ne može maknuti pojaseve tj provući ruke ispod njih. Ako se dijete uspije otkopčati, upozorenje dolazi na vaš pametan telefon.
 • UPOZORENJE TEMPERATURE - SensorSafe bilježi temperaturu u unutrašnjosti automobila. Ako temperatura postane previsoka ili preniska i tako nesigurna za dijete, Sensorsafe sistem o tome će vas obavijestiti.
 • DIJETE SAMO U AUTU – ako dijete ostavite samo u autu, sistem Sensorsafe poslat će vam upozorenje. Ako želite, sistem vam može poslati tu informaciju zajedno s lokacijom gdje se auto nalazi, a može poslati i na kontakte za hitnu pomoć, ako ste ih uključili u sistem
 • SIGURNOSNE UPUTE ZA MONTIRANJE – Sigurnosne upute koje su lako razumljive, vode vas kroz ključne točke prilikom namještanja autosjedalice. Daje važne napomene kao što su upotreba LPS sistema, ispravno namještanje Isofixom…
 • UPOZORENJE DA PREKINETE VOŽNJU – Kada dijete sjedi u autosjedalici predugo, upozorenje Take a Break javlja kada je potrebno vrijeme za odmor.
Što je potrebno za Sensorsafe? Na vaš pametni telefon instalirajte aplikaciju SENSORSAFE APP.
U aplikaciji pozovite članove obitelji, prijatelje. U slučaju da se na upozorenja ne odazovete, sistem prosljeđuje upozorenje dalje na ostale kontakte s lokacijom gdje se vozilo nalazi. Ti korisnici moraju preuzeti aplikaciju na svoje telefone i prihvatiti pozivnicu. Oni će biti obaviješteni putem obavijesti (pošiljatelj i primatelj trebaju internetsku vezu). Ne postoji ograničenje broja kontakata koji se mogu unijeti. 

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati