Meni
Košarica

Cybex autosjedalica grupa 2/3 Solution m-fix Sl blue moon navy blue

Cybex autosjedalica grupa 2/3 Solution m-fix Sl blue moon navy blue
-18 % 2-4 dana
Cybex autosjedalica grupa 2/3 Solution m-fix Sl blue moon navy blue
1,403kn
1,712kn
Bez poreza: 1,123kn
  • Dostava: 2-4 dana
  • Model: 723835


Zasebno prilagodljiv sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav) apsorbira energiju udarca u slučaju nesreće u vrlo ranoj fazi.

Silinu udarca u slučaju bočnog sudara sistematski apsorbiraju zasebno prilagodljivi bočni štitnici i štitnici za ramena i glavu. U isto vrijeme apsorbira se kinetička energija tijela, nastala zbog sudara i glava se aktivno vodi u siguran položaj. L.S.P. štitnici mogu se namjestiti svaki za sebe kako bi se autosjedalica prilagodila unutrašnjim dimenzijama automobila.

Udobna zaštita koja „raste zajedno s djetetom“

Naslon za glavu je po visini prilagodljiv u 12 položaja te istovremeno osigurava maksimalnu sigurnost uz savršeno pristajanje. Naslon omogućuje da autosjedalica „raste zajedno s djetetom“ i osigurava iznimno dugu iskoristivost. Štitnici za glavu „rastu“ sa djetetovim potrebama za većim prostorom.

ISOFIX sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost.

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

Optimizirani integrirani ventilacijski sustav održava ugodnu tjelesnu temperaturu čak i za vrućih dana.

Dodatni element paketa udobnosti Solution M-Fix autosjedalice je sustav mreže kanala za prozračivanje unutar naslona za leđa i komponenti sjedalice, koji osigurava ugodnu temperaturu sjedalice čak i za vrućih dana.

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati