Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Cybex autosjedalica Pallas M-Fix SL - Blue moon/Navy blue

Cybex autosjedalica Pallas M-Fix SL - Blue moon/Navy blue
-18 % NIJE NA ZALIHI
Cybex autosjedalica Pallas M-Fix SL - Blue moon/Navy blue
1,924kn
2,347kn
Bez poreza: 1,577kn
  • Dobava: NIJE NA ZALIHI
  • Model: 723832
Nova generacija prilagodljivih autosjedalica

Autosjedalica Pallas M-Fix SL „raste s djetetom“ i pruža izvanrednu sigurnost do 12 godina.

Podesivi sigurnosni jastuk (podesiv jednom rukom) smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez sputavanja djeteta.

Silina udarca u slučaju frontalnog sudara distribuira se preko sigurnosnog jastuka i apsorbira preko materijala za apsorbiranje udaraca. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku i uvelike smanjuje silinu udarca u slučaju sudara. Sigurnosni pojas ne može povrijediti dijete, dok su istovremeno osjetljiva glava djeteta, vrat, ramena i unutarnji organi zaštićeni. Novo dizajnirani sigurnosni jastuk koji se može podešavati jednom rukom prilagođava se tijelu djeteta te omogućuje savršenu udobnost, a dodatno omogućuje veću slobodu pokreta u gornjem dijelu tijela, baš kao i daleko veću sigurnost u slučaju frontalnog sudara u usporedbi sa sigurnosnim pojasom u pet točaka.

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost.

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

Dva sjedala u jednom - autosjedalica Pallas M-Fix „raste zajedno s djetetom“ pa se može koristiti i do 12 godina.

Zajedno sa podesivim sigurnosnim jastukom, koji glumi zračni jastuk i u slučaju sudara štiti od ozljeda vrata, a ne sputava dijete, koristi se kao autosjedalica grupe 1. Za djecu s navršenih cca. 3 godine i više, autosjedalica se jednostavno pretvara u autosjedalicu grupe 2/3 iz Solution serije, koja se također može koristiti u automobilima bez ISOFIX-a.

Zasebno podesiv sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav) apsorbira energiju udarca u slučaju nesreće u vrlo ranoj fazi.

Silinu udarca u slučaju bočnog sudara sistematski apsorbiraju zasebno podesivi bočni štitnici i štitnici za ramena i glavu. U isto vrijeme apsorbira se kinetička energija tijela, nastala zbog sudara i glava se aktivno vodi u sigurnu poziciju. L.S.P. štitnici mogu se podesiti svaki za sebe kako bi se autosjedalica prilagodila unutrašnjim dimenzijama automobila.

Za opušteno i mirno putovanje nagib naslona jednostavno se može podesiti sa samo jednom rukom.

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati