Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Bicikli

Bicikli
Veliki izbor dječjih bicikala i tricikla
Dječji bicikl Corratec X-Vert Kid 20"
-18 % 1-3 dana
Proizvođač: Corratec
Corratec X-Vert KID 20 '' dječji bicikl. Započnite s malim i završite s velikim Corratec kotačem.Oprema za bicikle pažljivo je odabrana za potrebe djece...
2,590kn 3,159kn
Bez poreza:2,123kn
Dječji bicikl Fitmotiv Hyper 12" Dječji bicikl Fitmotiv Hyper 12"
-16 % NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Fitmotiv
Dječji bicikl FITMOTIV HYPER 12 '' ima čelični okvir i opremljen je gumama na napuhavanje od 12 "i pomoćnim kotačima.Lanac je u potpunosti pokriven zaštitom za sigurnost vašeg djeteta.Bicikl ima kočnicu na prednjem kotaču, a torpedo kočnicu na stražnjem kotaču. Fitmotiv dječji bicikl ima prednji i stražnji blatobran. Sjedalo i upravljač podesivi su po visini.Bicikl je pogodan za djecu od 3 do 5 go..
814kn 968kn
Bez poreza:667kn
Dječji bicikl Legoni Pino Pro 20" Dječji bicikl Legoni Pino Pro 20"
-16 % NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Legoni
Dječji bicikl LEGONI Pino 20 "ima čelični okvir i opremljen je gumama na napuhavanje od 20".Lanac je u potpunosti pokriven zaštitom za sigurnost vašeg djeteta.Kotač ima kočnicu na prednjem i stražnjem kotaču. Ima kvalitetne kočnice, 20-inčne kotače i V-kočnicu.Tehnički podaci:čelični okvir20 inčni kotačiV-kočnica kočnicaUpozorenje! Proizvod ne smiju koristiti djeca mlađa od 36 mjeseci jer ovaj pro..
1,036kn 1,236kn
Bez poreza:849kn
Kids bike HELLO KITTY Shinny 14" Kids bike HELLO KITTY Shinny 14"
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Hello Kitty
Otroško kolo Hello Kitty lady with 12´´tyres filled with air and with 3-6 gears Original design Hello KittyHi-ten steel framealuminious rims Alloy12´´tyres filled with airfront shoe - type brakerare shoe - type brakesafety chain coveringexclusive complements - small front basket,rear holder for puppets, alert hornsupplementary stabilizingcolour: pink Hello Kittysuitable for children from 3-6..
1,444kn
Bez poreza:1,183kn
Otroško kolo Fitmotiv TROOPER 12''
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Fitmotiv
Otroško kolo FITMOTIV TROOPER 12'' ima jekleno ogrodje in je opremljeno z 12" napihljivimi pnevmatikami ter pomožni kolesci. Veriga je v celoti prekrita z zaščito, za večjo varnost vašega otroka. Kolo ima zavoro na prednjem kolesu in torpedo zavoro na zadnjem kolesu. Otroško kolo Fitmotiv ima sprednji in zadnji blatnik. Sedež in krmilo sta nastavljiva po višini.Kolo je primerno za otroke od 3 - 5 ..
1,015kn
Bez poreza:832kn
Otroško kolo HELLO KITTY Cutie 16" Otroško kolo HELLO KITTY Cutie 16"
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Hello Kitty
Otroško kolo Kitty Cutie z 16'' kolesi, napolnjeni z zrakom.Značilnosti:originalna oblika Hello Kitty Hi-ten jeklen okvir aluminiasta platišča Alloy 16'' kolesa napolnjena z zrakom pokrov za verigo  ekskluzivni dodatki - zadnji nosilec s košaro, opozorilna hupa Dopolnilna majhna koleščka za stabilizacijo  Barva: roza Hello Kitty primeren za otroke od 4-7 let..
1,534kn
Bez poreza:1,257kn
Otroško kolo Legoni Mai 14" ALU
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Legoni
Otroško kolo LEGONI Mai 14" ima aluminijasto ogrodje in je opremljeno z 14" napihljivimi pnevmatikami ter pomožni kolesci. Veriga je v celoti prekrita z zaščito, za večjo varnost vašega otroka. Kolo ima zavoro na prednjem kolesu in torpedo zavoro na zadnjem kolesu. Sedež in krmilo sta nastavljiva po višini. Ima kvalitetne zavore in aluminijaste obroče, 14-colska kolesa in V - Brake zavoro spr..
1,235kn
Bez poreza:1,012kn
Otroško kolo Legoni Mai 16" ALU
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Legoni
Otroško kolo LEGONI Mai 16" ima aluminijasto ogrodje in je opremljeno z 16" napihljivimi pnevmatikami ter pomožni kolesci. Veriga je v celoti prekrita z zaščito, za večjo varnost vašega otroka. Kolo ima zavoro na prednjem kolesu in torpedo zavoro na zadnjem kolesu. Sedež in krmilo sta nastavljiva po višini. Ima kvalitetne zavore in aluminijaste obroče, 16-colska kolesa in V - Brake zavor..
965kn
Bez poreza:791kn
Otroško kolo Legoni Trooper 12"
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Legoni
Otroško kolo LEGONI Trooper 12" ima jekleno ogrodje in je opremljeno z 12" napihljivimi pnevmatikami ter pomožni kolesci. Veriga je v celoti prekrita z zaščito, za večjo varnost vašega otroka. Kolo imaV-brake zavoro na prednjem kolesu in torpedo zavoro na zadnjem kolesu. Sedež in krmilo sta nastavljiva po višini. Ima kvalitetne zavore, 12-colska kolesa in V - Brake zavoro spredaj ter nož..
964kn
Bez poreza:790kn
Otroško kolo Legoni Trooper 16"
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Legoni
Otroško kolo LEGONI Trooper 16" ima jekleno ogrodje in je opremljeno s 16" napihljivimi pnevmatikami ter pomožni kolesci. Veriga je v celoti prekrita z zaščito, za večjo varnost vašega otroka. Spredaj je V - Brake zavora, zadaj nožna. Krmilo in sedež sta nastavljiva po višini.Tehnični podatki:jeklen okvir16'' kolesatorpedo zavora na zadnjem kolesuV-brake zavora na prednjem kolesuoprema: ..
1,154kn
Bez poreza:946kn
Poganjalec Bounce
1-2 dana
Poganjalec WORKER Bounce izpolnjuje najvišje standarde oblikovanja in varnosti. Testiran je v skladu z najstrožjimi evropskimi standardi EN-71 TÜV-GS. Poganjalec WORKER Bounce je namenjen otrokom od dveh let starosti naprej in služi kot priprava za ohranjanje stabilnosti in ravnotežja. Poganjalec je odličen način za pripravo na prihodnje učenje vožnje s klasičnim kolesom. S tem varnim, kakovostnim..
659kn
Bez poreza:540kn
Poganjalec KTR 12 Poganjalec KTR 12
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Kawasaki
Poganjalec KAWASAKI KTR 12 je izredno varen. Izpolnjuje najvišje standarde varnosti, v skladu z najstrožjimi evropskimi standardi EN-71. Služi kot priprava za učenje stabilnosti in ravnotežja in odlična priprava za prihodnjo vožnjo s klasičnim kolesom. Primeren je za otroke starejše od 3 let. Motoristični dizajn okvirja v zeleni barvi je prava poslastica za vse ljubitelje majhnih motornih koles. N..
881kn
Bez poreza:722kn
Poganjalec WORKER Fronzo izpolnjuje najvišje standarde oblikovanja in varnosti. Ima anatomsko oblikovan sedež in napihljive protizdrsne pnevmatike, ki absorbirajo tresljaje na neravnem terenu, zaradi česar je vožnja bolj udobna. Višina sedeža je nastavljiva, kar omogoča, da kolo raste skupaj z vašim otrokom. Ima tudi zvon za boljšo varnost. Testiran je v skladu z najstrožjimi evrops..
628kn
Bez poreza:515kn
Poganjalec WORKER Pelican izpolnjuje najvišje varnostne standarde in je testiran v skladu z najstrožjimi GS evropskimi standardi EN-71. Poganjalec WORKER Pelican je namenjen otrokom od treh let, kot priprava za učenje stabilnosti in ravnotežja. Poganjalec je odličen način za pripravo na prihodnje učenje vožnje s klasičnim kolesom. S tem varnim, kakovostnim in lepo oblikovanim poganjalcem, bodo ot..
450kn
Bez poreza:369kn
Poganjalec WORKER Toucan izpolnjuje najvišje varnostne standarde in je testiran v skladu z najstrožjimi GS evropskimi standardi EN-71. Poganjalec WORKER Toucan je namenjen otrokom od treh let, kot priprava za učenje stabilnosti in ravnotežja. Poganjalec je odličen način za pripravo na prihodnje učenje vožnje s klasičnim kolesom. S tem varnim, kakovostnim in lepo oblikovanim poganjalcem, bodo otro..
450kn
Bez poreza:369kn
Prikazano 1 od 15 do 15 (1 stranica)