Meni
Košarica

Električna vozila

Električna vozila
Dodatne staze za električni vlak Santa Fe
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
Dodatne tračnice za vlak Santa Fe, koje omogućuju vožnju tračnicama u obliku osmerokuta(dimenzije osam: širina 195 cm, duljina 430 cm)...
460kn
Bez poreza:368kn
Električna Vespa Električna Vespa
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
Električna Vespa Peg Perego izrađena je prema licenci Vespe (Piaggio). Radost djeluje i na djecu i na roditelje.Opremljen je originalnim Vespa koferom, svjetlima, pokazivačima smjera i sirenom. Ima gumene kotače, a za lakše pokretanje uključeni su i pomoćni kotači. Pogon na jedan kotač. Ima jedan stupanj prijenosa s kojim može postići brzinu do 4,2 km / h. Vespom ćete moći prevladati padine do 10%..
2,565kn
Bez poreza:2,052kn
Električni ATV Corral-T-Rex 330 W Električni ATV Corral-T-Rex 330 W
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
Izvrstan prvi izbor za svako dijete koje želi iskusiti vožnju na uređenom i neurednom terenu. Kako je prikladno od 3. godine, djeca će brzo naučiti upravljati vozilom. Zbog velikih kotača ima visoko sjedalo, što djeci omogućuje dobar pogled na teren i lakše ulazak i izlazak iz vozila. Podnosi do 6,7 km / h i do 10% nagiba kolnika.Najveća brzina: 6,7 km / hZupčanici: 2 (1. brzina - 3.4 km / h, 2. b..
2,456kn
Bez poreza:1,965kn
Električni ATV Corral-T-Rex Corral-T-Rex 330 W - Pink Električni ATV Corral-T-Rex Corral-T-Rex 330 W - Pink
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
Izvrstan prvi izbor za sve djevojke koje žele iskusiti vožnju po uređenom i neurednom terenu. Kako je prikladno od 3. godine, djevojčice će brzo naučiti upravljati vozilom. Zbog velikih kotača ima visoko sjedalo, što djeci omogućuje dobar pogled na teren i lakše ulazak i izlazak iz vozila. Podnosi do 6,7 km / h i do 10% nagiba kolnika.Najveća brzina: 6,7 km / hZupčanici: 2 (1. brzina - 3.4 km / h,..
2,456kn
Bez poreza:1,965kn
Električni Santa Fe vlak Električni Santa Fe vlak
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
Svi mališani beskrajno uživaju u ulozi vozača u svom prvom vlaku.Električni vlak s 6 V baterijom idealan je za djecu od 2 godine. Set uključuje 12 tračnica koje omogućuju kružnu vožnju stazama. Također, vlak se može voziti po tepihu ili drugim podlogama unutar kuće. Gumb za uključivanje / isključivanje omogućuje malom vozaču da vozi pod vlastitim uvjetima. Sa zvučnim efektima i stvarnim izgledom v..
1,988kn
Bez poreza:1,591kn
Prikolica Adventure Black Prikolica Adventure Black
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
Pustolovinu Adventure možete pričvrstiti na igračke Peg Perego:Gaucho Rock'inGaucho SuperPowerPolaris Ranger RZR 900Polaris Ranger RZRPolaris Sportsman 850 SilverProstrana utovarna jedinica ima ojačane stranice, što sprječava deformacije i omogućuje transport tereta do težine od 30 kg. Prikolica je prikladna od 2. godine...
928kn
Bez poreza:742kn
Prikolica za traktor JD Adventure Prikolica za traktor JD Adventure
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
Prikolica John Deere Adventure može se pričvrstiti na igračke Peg Perego:John Deere Gator HPXJohn Deere Gator 6x4 24V Li-IonProstrana utovarna jedinica ima ojačane stranice, što sprječava deformacije i omogućuje transport tereta do težine od 30 kg. Prikolica je prikladna od 2. godine...
1,006kn
Bez poreza:805kn
Prikolica za traktor JD Stake Side Prikolica za traktor JD Stake Side
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
Prikolica JD Stake Side može se pričvrstiti na sve traktore John Deere Peg Perego.Najveća dopuštena težina tereta je 10 kg. Prikolica je prikladna od 2. godine...
460kn
Bez poreza:368kn
SUV na akumulator Gaucho SuperPower 24V
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
Dvostruka snaga za dvostruku zabavu! Gaucho SuperPower vrhunsko je dječje vozilo s akumulatorom od 24 V. Vaše će dijete voziti sa stilom i svim dodacima! Posebno moćan dječji terenac ima jedinstvene, dugotrajne i tihe "QuietRide" kotače s izuzetno snažnim prianjanjem na bilo kojoj površini. Opremljen je desnim ovjesom na stražnjoj automatskoj kočnici. Gaucho SuperPower ima visoke performanse, svla..
8,881kn
Bez poreza:7,105kn
Traktor na akumulator JD Ground loader Traktor na akumulator JD Ground loader
1-3 dana
Proizvođač: Peg Perego
San svakog djeteta. Vlastiti traktor s utovarivačem. Napravljeno pod licencom John Deere. Izvrsno za vožnju po asfaltu, betonu ili travnjaku. Prevladava nagib do 10%. Konačna brzina prvog stupnja prijenosa je 3,5 km / h, drugog 7,3 km / h. Uz to ima i stupanj za vožnju unatrag. Kočnica i gas su na istoj papučici.Zašto ga odabratiZa ljubitelje prirode i zemlje. Utovarivač radi s dvije različite fun..
3,345kn
Bez poreza:2,676kn
Prikazano 1 od 10 do 10 (1 stranica)