Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Ležaljke i ljuljačke

Ležaljke i ljuljačke
Baby Bjorn igračka za ljuljačku soft friends Baby Bjorn igračka za ljuljačku soft friends
-18 % 2-4 dana
Proizvođač: Baby Bjorn
Baby Bjorn mekana igračka "Soft Friends" odličan je dodatak ljuljački. Lako se postavlja. Potaknut će dijete na igru i zabaviti ga...
296kn 361kn
Bez poreza:243kn
Baby Bjorn ljuljačka Bliss 3D Jersey dove blue Baby Bjorn ljuljačka Bliss 3D Jersey dove blue
-18 % 2-4 dana
Proizvođač: Baby Bjorn
Ljuljačka BABYBJÖRN Bliss ne treba baterije, pokreće je čista zabava! Pokreti djeteta zaljuljat će ljuljačku i dijete će uživat u zabavnom poskakivanju i istovremeno razvijati motoričke sposobnosti i osjećaj za ravnotežu. Malenu bebu u ljuljački nježno ćete umiriti pažljivim njihanjem rukom ili nogom.Kako koristiti BABYBJÖRN ljuljačku? Ljuljačka ima tri različita položaja za različi..
1,702kn 2,076kn
Bez poreza:1,395kn
Kinderkraft kolijevka Unimo light blue Kinderkraft kolijevka Unimo light blue
-18 % 2-4 dana
Proizvođač: Kinderkraft
KinderKraft kolijevka Unimo 5u1 je idealna za bebe i najzahtjevnije roditelje. Korisna na mnogo načina, udobna, stabilna, mekana, jednostavna za korištenje na putovanju.Kolijevka, krevetić, njihaljka, ležaljka i stolica u jednom proizvodu.Funkcije se mogu mijenjati u nekoliko sekundi.Kinderkraft Unimo je proizveden u skladu s europskim sigurnosnim standardima EN 12790 i EN 1130.Materijal: PP plast..
814kn 993kn
Bez poreza:667kn
TINY LOVE ljuljačka ležaljka Rocker Napper Denim TINY LOVE ljuljačka ležaljka Rocker Napper Denim
-18 % 2-4 dana
Proizvođač: Tiny Love
Ljuljačka / ležaljka s novodizajniranim okvirom za bolji osjećaj sigurnosti i čvrstoće, primjeren je za djecu do 9 kg. Može se koristiti kao ljuljačka s ravnim ležanjem pod 169°, s podignutim rubom za miran i udoban san, kao pomična ležaljka ili kao ležaljka s mogućnosti podešavanja naslona u 3 različita položaja.Za korištenje su potrebne 3 baterije LR03 i1 baterija LR14, koje nisu priložene.L..
814kn 993kn
Bez poreza:667kn
Prikazano 1 od 4 do 4 (1 stranica)