Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Njega djece

Njega djece
Klups komoda za previjanje Radek white
-18 % 2-4 dana
Proizvođač: Klups
Komoda s Radek ladicama idealan je način za pohranu pribora i zamotavanje vašeg djeteta. Instalacija je praktična i jednostavna, instalacija se vrši vrlo brzo. Dimenzije komoda Radek: 87 x 83 x 53 cm. Napravljena je od odabranog drveta + obojenog MDF-a.Ona sadrži tri prostrane ladice i odvojivi dio koji vam omogućuju sigurnije zamotati dijete.Glavne značajke:praktično,jednostavno instalirati,mater..
1,480kn 1,806kn
Bez poreza:1,213kn
Maltex postolje za kadicu universal 22 mm white Maltex postolje za kadicu universal 22 mm white
-18 % 2-4 dana
Proizvođač: Maltex
Maltex postolje za kadicu je stabilno i sigurno. Namijenjeno je za Maltex kadice veličine 84 i 100 cm...
266kn 325kn
Bez poreza:218kn
Nuvita inhalator električni
-9 % 2-4 dana
Proizvođač: Nuvita
Nuvita električni inhalator preporučuje se za liječenje alergija i bolesti cijelog dišnog sustava. Omogućuje brzo udisanje preporučenih lijekova, čestice inhalacije su optimalne veličine i tako omogućuju duboko i ciljano odlaganje lijekova, čime se optimizira terapija cijelog dišnog sustava.Zahvaljujući svojoj učinkovitosti, inhalator Nuvita 5022 uvijek osigurava ispravan i potpun unos lijeko..
577kn 632kn
Bez poreza:473kn
Nuvita termometar beskontaktni Nuvita termometar beskontaktni
-18 % 2-4 dana
Proizvođač: Nuvita
Termometar s najnovijom IR (infracrvena) tehnologijom. Za mjerenje temperature tijela i predmeta bez kontakta; higijensko mjerenje, bez uznemiravanja djeteta. Očitavanje temperature precizno do 0.2 stupnja. Rezultat je moguće očitati u °C i °F.Osvijetljen zaslon omogućava očitavanje vrijednosti i po mraku. Ako nije u upotrebi, termometar se sam gasi nakon 30 sekundi čime se štede baterije. Indikat..
444kn 542kn
Bez poreza:364kn
Nuvita termometar za čelo Nuvita termometar za čelo
-18 % 2-4 dana
Proizvođač: Nuvita
Pomoću Nuvita termometra možete izmjeriti temperaturu na čelu ili u uhu djeteta. Mjerenje je jednostavno, brzo, bezbolno i čisto. Rezultat mjerenja prikazuje se u jednoj sekundi! Ako dijete ima povišenu temperaturu, upozorit će vas zvučni i svjetlosni LED signal. Termometar pohranjuje podatke o posljednjih 9 mjerenja, zajedno s datumom i vremenom mjerenja. Može izmjeriti sobnu tempe..
407kn 496kn
Bez poreza:334kn
Prikazano 1 od 5 do 5 (1 stranica)