Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Kaminske peći

Kaminske peći
Širok izbor kaminskih peći za svaki dom
Kamin Alfa Plam Elita 3 antracit Kamin Alfa Plam Elita 3 antracit
-16 % 1-3 dana
Proizvođač: Alfa Plam
Tehnički podaci:Peć na kruto gorivo jednostavnog je oblika i praktična za uporabuOmogućuje učinkovito zagrijavanje manjih prostoraProstor za odlaganje drva predviđen je unutar same peći, što značajno poboljšava funkcionalnostBrtvljenje vrataStaklo s velikim vratimaVrata za ogrjev s vratima..
2,405kn 2,849kn
Bez poreza:1,971kn
Kamin Alfa Plam Lara
-12 % 1-3 dana
Proizvođač: Alfa Plam
Tehnički podaci:Moderni dizajn kamin peć Lara obložen keramičkim premazomVrata od lijevanog željezaVatrogasna kutija obložena pločama otpornim na toplinuStaklo na vatrogasnim vratima daje pogled na vatruRegulator primarnog zraka nalazi se na dnu pećiRegulator sekundarnog zraka smješten je na vratima ložišta i omogućuje čišće izgaranje..
3,589kn 4,070kn
Bez poreza:2,942kn
Kamin Alfaplam Elita II Kamin Alfaplam Elita II
-12 % 1-2 dana
Proizvođač: Alfa Plam
Tehnički podaci:Moderno dizajnirani kamin Elita II ima veliku ložište sa zatvaranjem vrata i dovodom primarnog i sekundarnog zraka za održavanje velikog stakla kamina čistimVatrogasna kutija obložena pločama otpornim na toplinuIznimnim dizajnom kamin Elita II poboljšava životni ili radni prostor te zadovoljava ukus najzahtjevnijih kupacaBrtvljenje vrataStaklo s velikim vratimaVrata za ogrjev s vra..
1,961kn 2,220kn
Bez poreza:1,607kn
Kamin Haas+Sohn Gastein easy crni Kamin Haas+Sohn Gastein easy crni
-11 % 1-3 dana
Proizvođač: Hass+Sohn
Tehnički podaci:Oštećenja usisa svježeg zraka, ručka vrata hlađena zrakom, keramička obloga u komori za izgaranjeJednostavan sustav kontrole zrakaVanjska veza sa svježim zrakomDobava svježeg zrakaJednostavan sustav kontrole zraka - sva tri strujanja zraka: primarni, sekundarni i tercijarni zrak, ergonomski i komforno upravljani samo jednom ručicomIskoristite što čistije sagorijevanje, što vam šted..
8,140kn 9,102kn
Bez poreza:6,672kn
Kamin Haas+Sohn Herborn crni Kamin Haas+Sohn Herborn crni
-13 % 1-3 dana
Proizvođač: Hass+Sohn
Tehnički podaci:Ručka vrata s zračnim hlađenjemJednostavan sustav kontrole zrakaVanjska veza sa svježim zrakomZabrana opskrbe svježim zrakom u neaktivnostiJednostavan sustav kontrole zraka - sva tri strujanja zraka: primarni, sekundarni i tercijarni zrak, ergonomski i komforno upravljani samo jednom ručicomIskoristite što čistije sagorijevanje, što vam štedi troškove grijanja..
5,180kn 5,920kn
Bez poreza:4,246kn
Kamin Haas+Sohn Rubus Easy Serpentino Kamin Haas+Sohn Rubus Easy Serpentino
-9 % 1-2 dana
Proizvođač: Hass+Sohn
Tehnički podaci:Vanjska veza sa svježim zrakomDobava svježeg zrakaJednostavan sustav kontrole zraka - sva tri strujanja zraka: primarni, sekundarni i tercijarni zrak, ergonomski i komforno upravljani samo jednom ručicomIskoristite što čistije sagorijevanje, što vam štedi troškove grijanja..
7,400kn 8,140kn
Bez poreza:6,065kn
Kamin Lokaterm Bogatin crni keramika amoranto Kamin Lokaterm Bogatin crni keramika amoranto
-6 % 1-3 dana
Proizvođač: Lokaterm
Tehnički podaci:Moguće je povezivanje svježeg zrakaVisoka učinkovitost 79%Kamin obložen šamotnom opekomVisok ložište s ovalnim vratimaPogodno za ugradnju u energetski učinkovite kućeAktivno upravljanje primarnim i sekundarnim zrakomIma mehanizam za samo-zatvaranje u tri točke..
12,580kn 13,320kn
Bez poreza:10,311kn
Kamin Lokaterm Bogatin ovalni pješčani prirodni kamen Kamin Lokaterm Bogatin ovalni pješčani prirodni kamen
-5 % 1-3 dana
Proizvođač: Lokaterm
Tehnički podaci:Kaminska peć pogodna je za ugradnju u energetski učinkovite kućeAktivno upravljanje primarnim i sekundarnim zrakomMehanizam za samo-zatvaranje u tri točkeMoguće je priključiti svježi zrakVisoka učinkovitost 79%Kamin obložen šamotnom opekomPosebnost je njegov visoki kamin s ovalnim vratima i crnim tiskanim staklom, koji štednjak čini još elegantnijimObloga peći od prirodnog kamena o..
13,542kn 14,282kn
Bez poreza:11,100kn
Kamin Lokaterm Jakob obloga bijelog mramora Kamin Lokaterm Jakob obloga bijelog mramora
-6 % 1-2 dana
Proizvođač: Lokaterm
Tehnički podaci:Kaminska peć u ovalnom obliku s izvrsnom učinkovitošćuPeć se može postaviti u kutu ili na sredini sobePeć je pogodna za ugradnju u energetski učinkovite kućeIma mogućnost povezivanja s vanjskim dovodom zraka potrebnim za izgaranjeMogućnost priključivanja dimnjaka gore ili nazad, aktivna kontrola primarnog i sekundarnog zrakaMehanizam za samo-zatvaranje u dvije točkeAutomatski susta..
11,100kn 11,840kn
Bez poreza:9,098kn
Kamin Lokaterm Komen crni Inox Kamin Lokaterm Komen crni Inox
-10 % 1-3 dana
Proizvođač: Lokaterm
Tehnički podaci:Karakteristika ove peći je aktivna regulacija primarnog i sekundarnog zrakaIma sustav za automatsko čišćenje stakla pećnice prethodno zagrijanim sekundarnim zrakomMoguće je priključiti svježi zrakKamin obložen šamotnom opekomVrata imaju mehanizam za samo-zatvaranje u dvije točkeDrška je integrirana u prednju stranu peći i izvan područja zračenja..
10,952kn 12,188kn
Bez poreza:8,977kn
Kamin Lokaterm Komen crni s ladicom Inox Kamin Lokaterm Komen crni s ladicom Inox
-6 % 1-3 dana
Proizvođač: Lokaterm
Tehnički podaci:Aktivno upravljanje primarnim i sekundarnim zrakom, ručka je integrirana u prednju stranu peći i izvan prostora za zračenje, vrata imaju dvotočkovni mehanizam za samo zatvaranjeMoguće je priključiti svježi zrakVisoka učinkovitost 78%Kamin obložen šamotnom opekomIma manje dimenzije, čiste linije i simetričan oblik..
10,656kn 11,396kn
Bez poreza:8,734kn
Kamin Lokaterm Kredarica Kamin Lokaterm Kredarica
-13 % 1-3 dana
Proizvođač: Lokaterm
Tehnički podaci:Peć je pogodna za ugradnju u energetski učinkovite kućeIma ugrađenu mlaznicu za dovod vanjskog zraka potrebnu za izgaranjeZatvaranje vrata u tri točkeAktivno upravljanje primarnim i sekundarnim zrakomAutomatski sustav za čišćenje pećnice na prethodno zagrijanom sekundarnom zraku..
4,810kn 5,550kn
Bez poreza:3,942kn
Kamin Lokaterm Lovrenc crni Kamin Lokaterm Lovrenc crni
-6 % 1-3 dana
Proizvođač: Lokaterm
Izvrsne performanse i dobro izgaranje postižu se s tri otvora za zrak: primarnim, sekundarnim i tercijarnim. Primarni zrak ulazi kroz rešetku ložišta i preduvjet je da gori. Sekundarni prethodno zagrijani zrak ulazi u ložište iznad vrata i potreban je za normalno sagorijevanje goriva, istodobno održavajući staklo čistim (zračna četka). Tercijarni zrak ulazi u ložište kroz kanale u kojima se gornji..
11,100kn 11,840kn
Bez poreza:9,098kn
Kamin Lokaterm Sfinga crni
-9 % 1-3 dana
Proizvođač: Lokaterm
Tehnički detalji:Moguće je priključiti dimno crijevo nagore ili nazadIma aktivnu regulaciju primarnog i sekundarnog zrakaMehanizam za samo-zatvaranje u tri točke i automatski sustav za čišćenje pećnice s prethodno zagrijanim sekundarnim zrakomMoguće je priključiti svježi zrakVisoka učinkovitost 79%Kamin obložen šamotnom opekom..
7,400kn 8,140kn
Bez poreza:6,065kn
Kamin Lokaterm Tinjan crni Kamin Lokaterm Tinjan crni
-11 % 1-3 dana
Proizvođač: Lokaterm
Tehnični podatki:Ima aktivno regulacijo primarnega in sekundarnega zrakaSistem za avtomatsko čiščenje stekla peči s predogretim zrakomVrata imajo tri-točkovni samozapiralni mehanizemVisok izkoristek 78,6%Kurišče obloženo s šamotno opekoEnostavna uporaba in preprosto čiščenje..
9,916kn 11,100kn
Bez poreza:8,128kn
Kamin Lokaterm Valvasor B II crna ploča Kamin Lokaterm Valvasor B II crna ploča
-13 % 1-2 dana
Proizvođač: Lokaterm
Tehnički podaci:Kamin peć s čistim linijama i sjajnim detaljimaIma aktivnu regulaciju primarnog, sekundarnog i tercijarnog zrakaMehanizam za samo-zatvaranje u dvije točke i automatski sustav za čišćenje prozora s prethodno zagrijanim sekundarnim zrakomVisoka učinkovitost 80,2%Kamin obložen šamotnom opekom..
5,180kn 5,920kn
Bez poreza:4,246kn
Kamin Nordica Dorella 8 Liberty Pergamena Antico Kamin Nordica Dorella 8 Liberty Pergamena Antico
-10 % 1-3 dana
Proizvođač: Nordica
Tehnički podaci:Peć za kamin izrađena je od pocinčanih čeličnih ploča, emajliranog sivog lijevanog željeza i termičke zračne keramikeIzgaranje je unutarnje kutije od sivih lijevanih željezaU kaminu je instalirana uklonjiva rešetkaLožište je opremljeno panoramskim vratima od keramičkog stakla (otpornim do 700 centigrada).Gornja ploča je od lijevanog željezaDrveni trupci koriste se kao gorivo..
6,697kn 7,400kn
Bez poreza:5,489kn
Kamin Panadero Andes Kamin Panadero Andes
-15 % 1-2 dana
Proizvođač: Panadero
Tehnički podaci:Staklo za samočišćenje, trostruko izgaranjeVeličina ognjišta od lijevanog željeza: 290x360 mmDebljina lima 5 mm, vermikulitVanjska veza sa svježim zrakomTakođer za trupce duljine do 40 cm..
5,180kn 6,075kn
Bez poreza:4,246kn
Kamin Panadero Oval Kamin Panadero Oval
-9 % 1-3 dana
Proizvođač: Panadero
Tehnički podaci:Staklo za samočišćenjeTrostruko izgaranjeVeličina kamina od lijevanog željeza: 355 x 440 mmDebljina lima 4 +2,5 mm, vermikulitVanjska veza sa svježim zrakomTakođer za trupce duljine do 50 cmSjaji se elegantnim ovalnim oblikom tijelaIzrađena je od čvrstog čelika i crne bojeVeliko panoramsko staklo pokazuje impresivno igranje plamena..
7,400kn 8,140kn
Bez poreza:6,065kn
Kamin Panadero Zinc Kamin Panadero Zinc
-12 % 1-3 dana
Proizvođač: Panadero
Tehnnični podaci:Tri ložišta vidljiva (180 °)Staklo za samočišćenjeTrostruko izgaranjeVeličina kamina od lijevanog željeza: 440 x 320 mmDebljina lima 5 mm, vermikulitVanjska veza sa svježim zrakomTakođer za trupce duljine do 45cmZaključavanje u 2 točkeJednostavnog dizajna, elegantno usko kućište i tri staklena prozora..
7,104kn 8,066kn
Bez poreza:5,823kn
Prikazano 1 od 20 do 30 (2 stranica)