Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Električni grijač Vigo EPK PRO

Električni grijač Vigo EPK PRO
Električni grijač Vigo EPK PRO
Električni grijač Vigo EPK PRO
Električni grijač Vigo EPK PRO
Električni grijač Vigo EPK PRO
-21 % 1-3 dana
Električni grijač Vigo EPK PRO
Električni grijač Vigo EPK PRO
Električni grijač Vigo EPK PRO
Električni grijač Vigo EPK PRO
Električni grijač Vigo EPK PRO
Električni grijač Vigo EPK PRO
1,324kn
1,679kn
Bez poreza: 1,085kn
  • Dobava: 1-3 dana
  • Model: 3029205

Električni grijači VIGO PRO su uređaji koji pretvaraju električnu energiju koja se koristi 100% u toplinu. Instaliranje uređaja je jednostavno, jer dolazi sa samostalnim konzolama koje je lako instalirati na uređaj. Ako je dodana ručka, grijač se može lako pomicati između prostorija ili se grijač s uključenim zidnim nosačima može montirati na zid.


Značajke:

GLAVNI ELEMENT - Grijaći element forme X izrađen je od površinski obrađenog aluminija. Oblik grijaćeg elementa omogućava veću površinu elemenata i jedinstvenu raspodjelu topline, što smanjuje temperaturu na površini. Zbog oblika grijaćeg elementa, koji omogućava nisku temperaturu na površini, VIGO grijači pružaju čistije unutarnje okruženje.


DIGITAL PRO THERMOSTAT - Digitalnim termostatom možete jednostavno podesiti željene dnevne i tjedne temperature. Čim sobna temperatura dosegne zadanu temperaturu grijača, uređaj isključuje potrošnju energije. Digitalni termostat osigurava nisku potrošnju energije trošeći samo potrebnu količinu električne energije.


SIGURNOSNE FUNKCIJE - grijači imaju ugrađenu sigurnosnu funkciju koja sprečava pregrijavanje grijaćeg elementa. Dodatna sigurnosna funkcija grijača povezana je sa začepljenjem toplog zraka, u slučaju da su gornji otvori prekriveni bilo kojim predmetom? u ovom slučaju termostat detektira blokadu i prekida grijač.


SIGURNOST DJEČJA - Zaštita djece štiti od neovlaštene ili neovlaštene uporabe tipki na termostatu i osigurava sigurnu upotrebu, posebno u domovima s malom djecom.


SENZOR PRESENCIJE - Kako bi se kontrolirala potrošnja električne energije i izbjegli nepotrebni gubici energije, grijač se može automatski isključiti ako se u sobi ne primijeti kretanje.


OTVORENO PROZORI PROZORA I VRATA - Otvaranje prozora i vrata značajno snižava temperaturu u sobi čak i kada je grijač uključen. Kad su vrata ili prozori otvoreni, isključite kontrolu napajanja i izbjegavajte trošenje energije.


PRILAGOĐEN POČETAK - Fleksibilna funkcija pokretanja omogućuje grijaču da se prerano počne zagrijavati, ovisno o razlici između sobne i postavljene temperature. Ova značajka osigurava da će temperatura u sobi biti točno onakva kakvu želite u željeno vrijeme.


IZLAZ GRIJANJA - grijači stvaraju toplinu zagrijavanjem hladnog zraka koji se zadržava u blizini poda i prolazi kroz utore u grijaći element. Da li se zrak prirodnim procesom cirkulacije diže do grijaćeg elementa koji ga zagrijava, zbog čega se zrak diže i putuje kroz gornje otvore grijača u prostoriju? što predstavlja stvaranje prirodne topline. Gornji otvori za izlaz topline dizajnirani su tako da omogućuju zdravo i učinkovito grijanje, a ova vrsta grijanja ne stvara prašinu i čađu.


GLAVNO RJEŠENJE ZA ALLERGIJE I ASTMATIKE - Aluminijski grijaći element u VIGO grijačima je dizajniran tako da temperatura na površini ne prelazi 225 ° C, odnosno temperatura sagorijevanja prašine. Zbog svog oblika površina grijaćeg elementa je veća, što omogućava nisku temperaturu grijaćeg elementa i posljedično sprječava izgaranje prašine i stvaranje loših mirisa. Zbog ovih karakteristika, proizvod se preporučuje i oboljelima od alergije i astmatičarima.


KONTROLA ELEKTRIČNE ENERGIJE - Grijač vam omogućuje provjeru vremena (u satima) kada je grijaći element radio (preračunajte potrošenu energiju u skladu s formulom: prikazana vrijednost u satima x snaga grijača (kW / sat)).


PROGRAMIRANJE TERMOSTATA - Digitalni termostat omogućava podešavanje grijanja, gdje možete podesiti postavke svakodnevno i tjedno prema vašim potrebama.


Tehničke značajke:

  • Snaga: 2000 W
  • Kapacitet grijanja: 30-60 m3
  • Dimenzije: 900 x 450 x 80 mm (ŠxVxD)
  • Sobni termostat: da
  • Težina: 8,8 kg

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati