Ergometarski sobni bicikl Kettler Racer 9 + World Tours 2.0

-18 % 1-3 dana Ergometarski sobni bicikl Kettler Racer 9 + World Tours 2.0
Opis

Ljubitelj ste brze vožnje bicikla i želite voziti bicikl i po lošem vremenu? Onda je ergometar sobni bicikl Kettler Racer 9 odlična izbor za vas. Racer 9 ima snažan pogonski sistem od 1000W i on je pravi trkači bicikl. Napravljen je za ambiciozne bicikliste, koji u svoj kućni trening žele uvrstiti i vožnju biciklom . 

Sobni bicikl Kettler Racer 9 ima geometriju cestovnog bicikla. Ima PC sučelje, koje omogućuje spajanje ergometra na računalo i upotrebu Kettler-ove programskog softvera World Tour 2.0, koji dobijete s biciklom. 

Ergometarski sobni bicikl Kettler Racer 9 je udoban za vožnju zbog geometrije cestovnog bicikla. Na biciklu ćete biti prilično uspravni, a opet u sportskom položaju. Sjedalo punjeno gelom osigurava dodatnu udobnost. Sobni bicikl ima horizontalno i vertikalno podesivi volan i sjedalo. Moćna konstrukcija omogućava maksimalnu težinu korisnika do 130 kg. 

Ergometar sobni bicikl ima 18 kg zamašnjak s indukcijskom kočnicom, otpor se regulira u koracima po 5 W i iznosi od 25 - 1000 W. Na biciklu je moguće trenirati na dva načina; s vatnim ergometar načinom (neovisno od broja okretaja) i lančanim (ovisno od broja okretaja). Sobni bicikl ima transportne kotačiće za lakše pomicanje po prostoru i podešavanje visine.

Dolazi s Kettler World Tour 2.0 softverom kao i pojasom za prsa za mjerenje otkucaja srca .

Recenzija (0)
    Loše           Dobro

Trebaš pomoć?

Pošalji upit

  • Proizvođač: Kettler
  • Šifra proizvoda: 7988-726
  • Dostava: 1-3 dana
  • 19,508kn
  • 15,999kn
  • Bez poreza: 13,114kn

Način plaćanja:

kod preuzimanja (bez provizije)
- kartice Maestro, MasterCard, Visa ili Visa Electron (bez provizije) (U PROCESU)
na rate Diners Club (bez provizije) (U PROCESU)
putem ponude (bez provizije)
PayPal (brez provizije)

Više o plačanju i uvjetih poslovanja