Ergometarski sobni bicikl Kettler Racer S + World Tours 2.0

-18 % Provjeri stanje Ergometarski sobni bicikl Kettler Racer S + World Tours 2.0
Opis

Novi RACER S s Kettler-ovim programom World Tours 2.0  pretvorit će vašu dnevnu sobu u trkalište! Trkača soba će vas držati u formi i zabavit će se tijekom vježbe. Zahvaljujući tehnologiji S-FIT, sve funkcije mogu se kontrolirati putem pametnog telefona ili tableta (iOS ili Android). Osim toga, lako se možete povezati s Kettler Fitness Community.

Ergometrični sobni bicikl Kettler Racer S je profesionalni bicikl s  s indukcijskim otporom (25-1000 W). 

Stakleni zaslon s kapacitivnim funkcijama na dodir, Bluetooth veza s pametnim telefonom, zaslon za mjerenje otkucaja srca i PC integrirani zaslon za mjernje srčanog pulsa čine ga još profesionalnijim. 


Sobni bicikl Racer S može se koristiti na tri različita načina:

 • putem unaprijed instaliranih programa vožnje
 • preko pametnog telefona ili tableta uz preuzimanje Kettler S-FIT aplikacije
 • uz pomoć Kettler World Tour 2.0 softvera (uključeno)

 

Racer S koristi novu tehnologiju S-Fit. Puni opseg usluga može se koristiti samo s pametnim telefonom i novom KETTLER aplikacijom. Novost kod ovog sobnog bicikla  je Bluetooth sučelje za povezivanje s  pametnim telefonom (smartphone) i prsnim pojasom za mjerenje pulsa. Ergometar sobni bicikl ima indukcijski kočni sustav s rasponom snage od  25 - 600W, a pomoću S-Fit aplikacije on se povećava na 1000 Watta. Težina zamašnjaka je 18 kg. 

Uz pomoć softvera za vježbanje možete sudjelovati u online utrkama i trenirati zajedno s drugim korisnicima. Ova aplikacija povezana s vašim pametnim telefonom pruža mnoge opcije vježbanja.


U ponudi su tri različne izvedbe: 

 • ZABAVNI način: postanite FIT kroz zabavu! Iskusite učinkovitu zabavu. Izberite jelo ili piće i jednostavno potrošite kalorije. 
 • PROFESIONALAN način: Taj stupanj nije samo za vrhunske sportaše. Ovdje uvijek možete vidjeti sve podatke o vježbanju, otkucaje srca, udaljenosti, brzinu itd. Ovakav način vježbanja pruža učinkovitiji trening i preciznu analizu.
 • IZAZOVNI način: Postanite izazivač i iskušajte realne staze i različite izazove. Zahvaljujući aplikaciji možete testirati svoju učinkovitost na različitim stazama. Možete isprobati tri različita stupnja težine.  


Pomoću aplikacije trening može postati i zabavan i motivirajući. Sve svoje podatke možete podijeliti na vašem Facebook ili Twitter profilu. KETTFIT je KETTLER web portal za ljude koji žele osobniji pristup vježbanju i fizičkoj kondiciji. Iskusni osobni treneri na web stranici nude pomoć, savjete, razne trikove i vještine. Ovdje možete pronaći sve informacije o proizvodima, softveru za obuku i KETTLER aplikacijama.  


Jednostavna navigacija

Uz pomoć navigatora za trening možete podesiti trening u skladu s vašim uređajem. Na primer, tražite točno određen i učinkovit alat za mršavljenje i želite povećati svoju kondiciju, a da pri tom ne opteretite kralješnicu? Ovi i mnogi drugi čimbenici uvršteni su u određene uređaje za fitnes pa su savršeno prikladni za vas.

• Kardiovaskularne vježbe • Kardio • Sagorijevanje masti • Bodybuilding • Izdržljivost 


Sobni bicikl ima vodoravnu i vertikalnu prilagodbu rukohvata i sjedala, tako da korisnik može prilagoditi položaj što je moguće bolje. Ima i kombiniranu pedalu. Novi triatlonski upravljač ima na kraju ručice za smanjenje i povećanje opterećenja.Dolazi s pojasom za mjerenje pulsa!

Značajke
Ciljno orientirana vježba (FAT, FIT, MANUAL)Da
Dimenzije proizvoda (D x Š x V)131 x 53 x 126 cm
Električno napajanjemrežni priključak
Gornja granica srčanog pulsaoptički i zvučni signal upozorenja
Jamstvo3 godine
Kočniceindukcija
Kompatibilno s polaromDa
Maksimalno opterećenje130 kg
MaterijalMetal, Plastika
Memorija za pohranjivanje profilaSa Kettler programom
Mjerenje otkucaja srcaBluetooth trak za prsa
Mjerenje otkucaja srca u stanju mirovanjaNe
Područje snage25 - 1000W (u koraku po 5W)
Prijenos snageremenski
Prikaz računalaizpis v vatih (W), vrijeme, udaljenost, brzina, frekvencija pedaliranja, potrošnja energije, broj zamaha, stupanj opterećenja u W, otkucaj srca
Prikaz snage u WDa
Priključak za PCBluetooth
Programi upravljani na osnovi srčanog pulsaSa Kettler programom
ProizvođačKettler
Prosječna vrijednost pri kraju treningaNe
Upravljanje snageovisno ILI neovisno o brzini okretaja
Vježba u ciljnoj zoniDa
Zaštita tastature pred znojemDa
Recenzija (0)
    Loše           Dobro

Trebate pomoć?

Pošaljite upit

 • Šifra proizvoda: 7988-727
 • Dostava: Provjeri stanje
 • 24,388kn
 • 19,999kn
 • Uštjeda 4,389kn
 • Bez poreza: 16,393kn

Način plaćanja:

kod preuzimanja (bez provizije)
- kartice Maestro, MasterCard, Visa ili Visa Electron (bez provizije)
na rate Diners Club (bez provizije)
putem ponude (bez provizije)
PayPal (brez provizije)

Više o plačanju i uvjetih poslovanja