Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

GB autosjedalica grupa 0+/1 Vaya i-Size laguna blue turquise

GB autosjedalica grupa 0+/1 Vaya i-Size laguna blue turquise
GB autosjedalica grupa 0+/1 Vaya i-Size laguna blue turquise
-18 % NIJE NA ZALIHI
GB autosjedalica grupa 0+/1 Vaya i-Size laguna blue turquise
GB autosjedalica grupa 0+/1 Vaya i-Size laguna blue turquise
GB autosjedalica grupa 0+/1 Vaya i-Size laguna blue turquise
3,330kn
4,063kn
Bez poreza: 2,729kn
  • Dobava: NIJE NA ZALIHI
  • Model: 723804

Vaya i-Size autosjedalica iz GB Platinum kolekcije objedinjuje čist, kako ga u GB-zovu „future perfect“ dizajn, vrhunsku sigurnosnu tehnologiju i niz karakteristika, koje korisnicima pojednostavljuju korištenje. Vaya i-Size namijenjena je za dijete visine od 45 do 105 cm (od rođenja do približno 4 godine starosti), odnosno do težine od max 18 kg. S mehanizmom koji omogućuje rotiranje autosjedalice u 360 stupnjeva, ova autosjedalica olakšava postavljanje i vađenje djeteta iz autosjedalice i jednostavnu promjenu položaja sjedenja djeteta iz položaja s licem okrenutim unatrag u alternativni položaj, u kojem je dijete okrenuto prema naprijed.

Za maksimalnu sigurnost preporučuje se autosjedalicu koristiti postavljenu u smjeru suprotnom od smjera vožnje (dijete sjedi u položaju s licem okrenutim unatrag) što je duže moguće. Inovativan dizajn ove autosjedalice omogućuje većoj djeci da autosjedalicu koriste i u alternativnom položaju u smjeru vožnje (dijete sjedi u položaju s licem okrenutim prema naprijed).

Autosjedalica se može koristiti postavljena u smjeru vožnje tek kad dijete naraste min 76 cm (približno 16 mjeseci). Kako se autosjedalica ne bi mogla koristiti okrenuta u smjeru vožnje prije nego dijete bude visoko 76 cm integrirana "Driving Direction Control" tehnologija ne dozvoljava postavljanje sjedala u taj položaj ranije.

„Energy Reduction“ tehnologija (ER-Tech) smanjuje sile koje djeluju na djetetov vrat u slučaju frontalnog sudara. 

U slučaju sudara kako sile rastu ER-Tech se aktivira na način da se oslonac za glavu progresivno spušta do položaja u kojem se zaključa, smanjujući tako izloženost vrata silama.

Bez obzira u kojem smjeru autosjedalica bila postavljena, integriran sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav) povećava stupanj sigurnosti u slučaju bočnih udara.

Ljuska autosjedalice osmišljena je tako da apsorbira sile udarca i štiti dijete.

Nagib autosjedalice podesiv je jednom rukom (5 položaja kad je sjedalica okrenuta unatrag, 3 položaja kad je okrenuta u smjeru vožnje).

Naslon za glavu s integriranim vodilicama za pojas može se postaviti u 12 položaja, ovisno o visini djeteta.

Za sigurnost djeteta u autosjedalici brinu i sigurnosni pojasevi u 5 točaka s magnetskim kopčama.


 - Dimenzije (D x Š x V): 70 x 43 x 63,5 cm

 - Težina: 14,9 kg

 - Presvlaka se može prati u perilici za rublje na 30°C

 - Projektirano u Njemačkoj


Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati