Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

GB autosjedalica grupa 1/2/3 Everna-fix london grey light grey

GB autosjedalica grupa 1/2/3 Everna-fix london grey light grey
GB autosjedalica grupa 1/2/3 Everna-fix london grey light grey
-18 % 2-4 dana
GB autosjedalica grupa 1/2/3 Everna-fix london grey light grey
GB autosjedalica grupa 1/2/3 Everna-fix london grey light grey
GB autosjedalica grupa 1/2/3 Everna-fix london grey light grey
1,998kn
2,437kn
Bez poreza: 1,638kn
  • Dobava: 2-4 dana
  • Model: 880204
Vrijeme leti, a djeca brzo rastu!
Autosjedalica gb Everna-Fix savršen je odabir za budućnost, dizajnirana da raste s vašim djetetom od otprilike 9 mjeseci do dobi od 12 godina.
Od 9-18 kg, vaše dijete osigurano je sa sigurnosnim pojasom u 5 točaka učvršćivanja za najveću sigurnost. Od 18 kg (približno 105 cm) dijete je učvršćeno pojasom vozila u 3 točke učvršćivanja.
Napravljena da ispunjava najviše sigurnosne standarde, gb Everna-Fix spaja oblik i funkcionalnost; kako bi pružila sigurnost na putu i potporu kroz djetetovo odrastanje, osiguravajući da je dijete dobro zaštićeno čitavo vrijeme. Uključuje ISOFIX vodilice.

Značajke:

Patentirani prilagodljiv naslon za glavu
Drži glavu djeteta u sigurnom području, posebno kada dijete spava
Tehnologija reduciranja energije
Čuva vaše dijete u slučaju frontalnog sudara. Sigurnosna tehnologija ograničava izloženost vrata u silama udara i umanjuje rizik od ozljede u slučaju nesreće za približno 20%.
Integrirani L.S.P. sistem
Osnovna karakteristika autosjedalice Everna-Fix. Rastvoren na strani prema vratima, L.S.P. sistem pruža poseban dio zaštite za dijete te reducira silu bočnog udara za približno 25% u usporedbi s istom autosjedalicom bez L.S.P.-a.
Top tether traka uz kontrolu postavljanja
Everna-Fix opremljena je top tether trakom uz jedinstvenu kontrolu postavljanja koja pokazuje da li je autosjedalica ispravno učvršćena. U kombinaciji sa ISOFIX sistemom; top tether sprječava opasno okretanje autosjedalice u slučaju nesreće. Obje zaštite imaju vizualno upozorenje, dok top tether ima dodatno zvučno upozorenje u slučaju da nije dobro postavljeno - što osigurava ispravnu upotrebu autosjedalice.
Kontrola sistema remena za učvršćivanje
Kontrola sistema remena za učvršćivanje Everne-Fix osigurava ispravno učvršćivanje po veličini djeteta. Kako se djetetova težina povećava, a naslon za glavu namješta po visini djeteta, sistem kontrole remena za učvršćivanje osigurava pravovremeni prelazak s pojaseva u 5 točaka učvršćivanja; na pojas vozila u 3 točke učvršćivanja, kada za to dođe vrijeme.
Funkcija nagiba
Pametna funkcija nagiba jednom rukom omogućava roditelju da prilagodbe izvede jednostavno, namještajući Evernu-Fix iz sjedećeg položaja u položaj za spavanje, dok druga ruka ostaje slobodna. Ova pogodnost pruža djetetu maksimalnu udobnost, a roditelju jednostavno rukovanje.
Školjka sjedala apsorbira energiju
Djeluje u kombinaciji s integriranim L.S.P. sistemom kako bi apsorbirala silu udara, odvodeći ju dalje od djeteta i tako umanjujući posljedice sudara.
Sistem prozračivanja
Integrirani sistem prozračivanja Everne-Fix osigurava protočnost zraka ispod navlake sjedala što osigurava udobnu temperaturu u sjedalu za vaše dijete - čak i za vrućih ljetnih dana.

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati