Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Gears 5 (Xone)

Gears 5 (Xone)
Gears 5 (Xone)
Gears 5 (Xone)
Gears 5 (Xone)
1-3 dana
Gears 5 (Xone)
Gears 5 (Xone)
Gears 5 (Xone)
Gears 5 (Xone)
Gears 5 (Xone)
292kn
Bez poreza: 240kn
  • Dobava: 1-3 dana
  • Model: 0889842519136

Dok je Gears of War 4 bio prilično klasičan nastavak slavne serije Epic pod novim povjerenicima, The Coalition, ova petorica ide dalje sama. Već je rečeno da su iz naslova izbačene riječi "rata" - i da ovaj put glavnu ulogu igra žena. Pa ne sama – povratnica iz četvorice Kat Diaz jedan je od četiri lika između kojih se narativ kreće. Osim nje, tu su još Delmont Walker, JD i naravno Marcus Fenix, bez kojih kao da nema Gearsa. No, naglasak je na Kait ili njenom podrijetlu, jer je ona napola čovjek, a napola Skakavac, i tome je posvećena najopsežnija priča u ovoj seriji drama.


Nekako se kampanja može ponoviti i u suradničkom načinu rada (za tri igrača) te se tjednima baviti dopunjenim načinom Horde, koji više naglašava uloge i stoga je sličan herojskim strijelcima u stilu Overwatch-a. Istaknut je i novi način bijega, gdje tri lika kreću u samoubilačku misiju u neprijateljsko zaleđe, te arkadnu suradnju u pojedinačnim scenarijima. Postoji čak i uređivač karata koji se tada može podijeliti sa zajednicom, a svi će biti sretni čuti da se neće plaćati dodatne karte, niti u igri postoje "kutije za plijen".

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati