Meni
Košarica

Klima uređaji

Klima uređaji
Širok izbor klima uređaja VOX, Gorenje i LG
LG klima uređaj ARTCOOL GALLERY (A12FT.NSF / A12FT.UL2) LG klima uređaj ARTCOOL GALLERY (A12FT.NSF / A12FT.UL2)
1-3 radnih dana
Proizvođač: LG
Vrlo tanka i minimalističnaLG ARTCOOL galerija uklapa se u vaš dom s modernim i inovativnim dizajnom. 3D protok zraka pruža glatkiji i prirodniji protok zraka s trosmjernim uzorcima strujanja.Kontrolirajte hlađenje svojih prostorija, gdje god se nalaziliPomoću aplikacije LG ThinQ * možete pokrenuti ili zaustaviti svoj LG klima uređaj, promijeniti način rada ili postaviti temperaturu, bez obzira gd..
1,656.48€
Bez poreza:1,325.18€
LG klima uređaj ARTCOOL Mirror (AC12BH.NSJ / AC12BH.UA3) LG klima uređaj ARTCOOL Mirror (AC12BH.NSJ / AC12BH.UA3)
1-3 radnih dana
Proizvođač: LG
Moderan dizajn ARTCOOL klima uređajaLG ARTCOOL klima uređaj ima minimalistički i jednostavan dizajn koji se uklapa u interijer vašeg doma. Zrcalno staklo na prednjoj strani klima uređaja reflektira okoliš, naglašava unutrašnjost i integritet doma te pruža bezvremensku ljepotu zbog čvrstoće staklenog materijala.DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstvaLG Dual Inverter Compressor™ rješava proble..
1,194.95€
Bez poreza:955.96€
LG klima uređaj Deluxe (DC09RH.NSJ / DC09RQ.UL2) LG klima uređaj Deluxe (DC09RH.NSJ / DC09RQ.UL2)
1-3 radnih dana
Proizvođač: LG
DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstvaLG Dual Inverter Compressor™ rješava probleme neučinkovitosti i buke, uzrokujući da se klima-uređaj hladi brže, radi dulje i radi tiše. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će dugo uživati ​​u prednostima LG klima uređaja.Ušteda energije i brzo hlađenjeInverter kompresora stalno prilagođava brzinu kompresora kako bi održao željenu razinu tempe..
1,097.95€
Bez poreza:878.36€
LG klima uređaj Standard 2 (S12ET.NSJ / S12ET.UA3) LG klima uređaj Standard 2 (S12ET.NSJ / S12ET.UA3)
1-3 radnih dana
Proizvođač: LG
DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstva: LG Dual Inverter Compressor™ rješava probleme neučinkovitosti i buke, uzrokujući da se klima-uređaj hladi brže, radi dulje i radi tiše. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će dugo uživati ​​u blagodatima LG klima uređaja.Ušteda energije i brzo hlađenje: Inverter kompresora stalno prilagođava brzinu kompresora kako bi održao željenu razinu t..
932.40€
Bez poreza:745.92€
SMARTMI AIR PURIFIER SMARTMI AIR PURIFIER
1-3 radnih dana
SMARTMI AIR PURIFIER dizajniran je kao pametni pročistač koji poboljšava kvalitetu zraka u prostoriji. Ima automatsko praćenje kvalitete, optimizaciju čišćenja i pametno upravljanje - putem Wi-Fi-ja, gestama, dodirom, daljinskim upravljačem i glasovnim upravljanjem. Cilindrični dizajn uređaja pridonosi ravnomjernom upijanju zraka sa svih strana. Njegov elegantan, minimalistički dizajn čini ga izvr..
209.99€
Bez poreza:167.99€
SMARTMI PROČIŠĆIVAČ ZRAKA 2 SMARTMI PROČIŠĆIVAČ ZRAKA 2
1-3 radnih dana
Široka pokrivenost i poboljšane performanseSMARTMI AIR PURIFIER 2 ima Nanoguard tehnologiju i hvatanje zraka od 360 stupnjeva. Također je opremljen filtrom koji može osvježiti zrak tri puta na sat u prostorijama veličine do 45 m². Učinkovito uklanja čestice u zraku veličine 0,08 mikrometara s CADR-om od 380 m3/h, a također čisti prostorije s hlapljivim organskim spojevima (VOC). Sada se možete opr..
314.99€
Bez poreza:251.99€
SMARTMI VENTILATOR ZA CIRKULIRANJE ZRAKA SMARTMI VENTILATOR ZA CIRKULIRANJE ZRAKA
1-3 radnih dana
Na prvi pogled Smartmi Air Circulator Fan izgleda kao normalan ventilator, ali ništa nije dalje od istine. Pametan, bežični i tihi ventilator Smartmi Air Circulator Fan koristi tehnologiju umjetne inteligencije za optimalnu cirkulaciju zraka u prostoriji i tako je vrlo učinkovito hladi.Jedinstvena karakteristika ovog ventilatora je da se glava okreće u širokom kutu, lijevo desno te gore i dolje, v..
209.99€
Bez poreza:167.99€
SMARTMI STANDING FAN 2S SMARTMI STANDING FAN 2S
1-3 radnih dana
SMARTMI STANDING FAN 2S je ventilator nove generacije koji je tih, elegantnog dizajna, a zahvaljujući novoj tehnologiji sa sedam lopatica osigurava konstantan i snažan protok zraka. Zahvaljujući aplikaciji Mi Home, također je možete prilagoditi na mnoge načine kako biste stvorili okruženje kakvo želite. Smartmi Fan 2S također je opremljen baterijom s trajanjem do 20 sati!Baterija i komunikacijaUz ..
136.49€
Bez poreza:109.19€
SMARTMI STANDING FAN 3 () SMARTMI STANDING FAN 3 ()
1-3 radnih dana
Smartmi Standing Fan 3 je elegantno rješenje za održavanje ugodne temperature. Snaga i stabilnost ventilatora postignuta je korištenjem sedmerokrakog rotora i istosmjernog motora. Ugrađeni ionizator zraka. Zasićenje zraka kisikom s ionima koji pomažu plućima da dišu. Zrak po svojim svojstvima postaje usporediv s planinskim ili šumskim zrakom.Elegantan dizajnPrikladna kombinacija boja, kućište ugod..
167.99€
Bez poreza:134.39€
Prikazano 1 od 9 do 9 (1 stranica)