Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Pećnice

Pećnice
Kvalitetne pećnice VOX i Gorenje
Gorenje ugradbena pećnica BO74SYB Gorenje ugradbena pećnica BO74SYB
-12 % NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Gorenje
Zatvaranje vrata, bez drameNovi modeli pećnica Gorenje sada imaju poseban GentleClose sustav mekog zatvaranja. Blagi pritisak dovoljan je za jednostavno, elegantno i tiho zatvaranje vrata pećnice, koja neće ometati vas, kao ni hranu u pećnici.Čisto, bez drameAquaClean nudi veliku pomoć kod čišćenja unutrašnjosti pećnice. Sve što je potrebno je uliti pola litre vode u posudu za pečenje i uključiti ..
3,699kn 4,220kn
Bez poreza:3,032kn
Gorenje ugradbena pećnica BO76SYB Gorenje ugradbena pećnica BO76SYB
-21 % NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Gorenje
Vaš omiljeni recept, bez dramePećnica će memorirati temperaturne postavke koje ste koristili za svaki prednamješteni program i predložiti zadnju ili najčešće korištenu postavku prilikom sljedeće upotrebe pećnice.Čisto, bez drameAquaClean nudi veliku pomoć kod čišćenja unutrašnjosti pećnice. Sve što je potrebno je uliti pola litre vode u posudu za pečenje i uključiti AquaClean funkciju nakon svakog..
3,110kn 3,927kn
Bez poreza:2,549kn
Gorenje ugradbena pećnica BOP799S51X
-3 % 1-3 dana
Proizvođač: Gorenje
Svi mogu kuhatiGorenje pećnice nude potpuno automatske programe kuhanja prema nekom od preko 80 ponuđenih recepata; idealno za početnike. Tajna automatskog načina je sasvim jednostavna – svi su parametri kao što su vrijeme, temperature i grijači već prednamješteni. Sve što korisnik treba učiniti je izabrati vrstu jela i težinu te pritisnuti start. Pećnica će odraditi sve ostalo.Najučinkovitije sam..
9,619kn 9,881kn
Bez poreza:7,885kn
Prikazano 1 od 3 do 3 (1 stranica)