Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Zbog izvanrednih okolnosti osobno preuzimanje u našoj poslovnici nije moguće do daljnjeg.

Dostava proizvoda od strane prijevoznika također je poremećena, pa su kraća kašnjenja.

Sušilice rublja

Sušilice rublja
Kvalitetan izbor sušilica za rublje Gorenje
Gorenje sušilica rublja DA83IL/I Gorenje sušilica rublja DA83IL/I
-7 % 1-3 dana
Proizvođač: Gorenje
Minimizira nabore. Maksimira svježinu.Zrak pun negativno nabijenih iona suši rublje tako da značajno smanjuje potrebu za glačanjem odjeće. Ionizator stvara okruženje bez većine alergena, ostataka dima, peludi i elektrostatkog naboja akumuliranog za vrijeme procesa sušenja. Kao rezultat, odjeća miriše svježe i lakše ju je glačati.Nježan tretman svakog rubljaJedinstveni uzorak bubnja u obliku valova..
5,182kn 5,549kn
Bez poreza:4,247kn
Gorenje sušilica rublja DA92IL Gorenje sušilica rublja DA92IL
-12 % 1-3 dana
Proizvođač: Gorenje
Minimizira nabore. Maksimira svježinuZrak pun negativno nabijenih iona suši rublje tako da značajno smanjuje potrebu za glačanjem odjeće. Ionizator stvara okruženje bez većine alergena, ostataka dima, peludi i elektrostatkog naboja akumuliranog za vrijeme procesa sušenja. Kao rezultat, odjeća miriše svježe i lakše ju je glačati.Nježan tretman svakog rubljaJedinstveni uzorak bubnja u obliku valova ..
5,034kn 5,697kn
Bez poreza:4,126kn
Gorenje sušilica rublja DE72/G Gorenje sušilica rublja DE72/G
-11 % 1-3 dana
Proizvođač: Gorenje
Tri koraka i spremni steUpravljačko sučelje jednostavno je za uporabu, s centralno smještenim gumbom za odabir programa, a u svega tri jednostavna koraka možete pokrenuti proces sušenja: uključite sušilicu rublja, odaberite program i pritisnite Start! Bez dodatnih podmenija za odabir dodatnih funkcija i postavki, ali svakako, možete odabrati bilo koju od dodatnih postavki na velikom zaslonu za upr..
3,747kn 4,217kn
Bez poreza:3,071kn
Gorenje sušilica rublja DE7B Gorenje sušilica rublja DE7B
-8 % 1-3 dana
Proizvođač: Gorenje
A razred kondenzacijeU svakom ciklusu sušenja WaveActive sušilice rublja kondenziraju impresivnih 90% vlage iz odjeće, osiguravajući potpunu suhoću vašeg rublja i uklanjajući problem viška vlage u vašem domu. To znači da će u vaš dom biti ispušteno 55 litara vode godišnje manje, u usporedbi sa sušilicama koje imaju B razred kondenzacije.Jednostavno sučeljeUpravljačko sučelje jednostavno je za upor..
2,814kn 3,050kn
Bez poreza:2,306kn
Gorenje sušilica rublja DE82/G Gorenje sušilica rublja DE82/G
-15 % NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Gorenje
Uklanja problem prevelike vlage kod sušenja rubljaU svakom ciklusu sušenja WaveActive sušilice rublja kondenziraju impresivnih 90% vlage iz odjeće, osiguravajući potpunu suhoću vašeg rublja i uklanjajući problem viška vlage u vašem domu. To znači da će u vaš dom biti ispušteno 55 litara vode godišnje manje, u usporedbi sa sušilicama koje imaju B razred kondenzacije.Tri koraka i spremni steUpravlja..
3,776kn 4,439kn
Bez poreza:3,095kn
Gorenje sušilica rublja DP7C Gorenje sušilica rublja DP7C
-6 % 1-3 dana
Proizvođač: Gorenje
Jednostavno sučeljeUpravljačko sučelje jednostavno je za uporabu, s centralno smještenim gumbom za odabir programa, a u svega tri jednostavna koraka možete pokrenuti proces sušenja: uključite sušilicu rublja, odaberite program i pritisnite Start! Bez dodatnih podmenija za odabir dodatnih funkcija i postavki, ali svakako, možete odabrati bilo koju od dodatnih postavki na velikom zaslonu za upravlja..
2,666kn 2,844kn
Bez poreza:2,185kn
Prikazano 1 od 6 do 6 (1 stranica)