Meni
Košarica

Presvlaka za autosjedalicu Clima Cover za Duofix

Presvlaka za autosjedalicu Clima Cover za Duofix
1-3 dana
Presvlaka za autosjedalicu Clima Cover za Duofix
382kn
Bez poreza: 306kn
  • Dobava: 1-3 dana
  • Model: 3552480

Perilica presvlake za autosjedalicu izrađena je od vrhunskog materijala Tencel. Tencel je svilenkasto sjajno vlakno dobiveno ekološkom proizvodnjom od prirodnih drvnih sirovina. Sastoji se od posebnih nano vlakana koja zbog svoje iznimne hidrofilnosti savršeno upijaju vlagu (čak 50% više vlage od pamuka), imaju veću toplinsku vodljivost i veću propusnost vodene pare u odnosu na pamuk.

Suha vlakna zimi daju ugodan osjećaj topline, dok se vlažna vlakna hlade pa je ljeti ugodno hladno. Tencel je prijazan za kožu i jednostavan za održavanje.

Navlake za autosjedalice Peg Perego Clima Cover izrađene su od visokokvalitetnog materijala Tencel.

Tencel je svilenkasto sjajno vlakno dobiveno ekološkom proizvodnjom od prirodnih drvnih sirovina. Sastoji se od posebnih nano vlakana koja zbog svoje iznimne hidrofilnosti savršeno upijaju vlagu (čak 50% više vlage od pamuka), imaju veću toplinsku vodljivost i veću propusnost vodene pare u odnosu na pamuk.

Suha vlakna zimi daju ugodan osjećaj topline, dok se vlažna vlakna hlade, tako da je autosjedalica ljeti ugodno hladna. Tencel je prijazan za kožu i jednostavan za održavanje.

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate se prijaviti ili registrirati