Sigurnost kupovine


PAKETKO d.o.o. poštuje Vašu privatnost i obavezuje se, da osobne podatke dobivene putem web stranice paketko.com, pažljivo zaštititi ih bez vašeg pristanka neće biti proslijeđena trećim osobama, niti koristiti u druge svrhe. Budući, da Cardel.hr stranica sadrži linkove na druge vanjske web stranice koje nisu izravno vezane za tvrtku, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na ovim web stranicama.


PAKETKO d.o.o. će učiniti sve, da zaštiti podatke i privatnost posjetitelja na web stranici paketko.com. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. paketko.com ne može isključiti mogućnost zloupotrebe podataka, jer internet je unatoč mjerama opreza i sigurnosne komunikacijskih protokola vrlo nepredvidljiv medij.Kolačići (Cookies):


Kolačići su informacije o vašem posjetu web stranice. Na računalu prilikom posjete web postavlja kolačić (datoteka s informacijama), s jedne strane za dogovor svoje jednostavnosti i brzine, ali s druge strane, zadiranje u privatnost ili mogućnost oglašavanja budućnosti orijentirana.Sadržaj kolačića:


Kolačić sadrži osnovne podatke o vašoj posjeti određene web stranice. Prvo, ime računala ili vaše ime i ime posjećenih web stranica. Sadržaj kolačića pohranjuju se na računalu u posebnom direktoriju. Dvostrukim klikom na datoteku dobimo detaljne informacije o posjećenoj web stranici, datum i vrijeme posjeta. Sve ove informacije također se pohranjuju na serveru web stranice koje ste posjetili. Na taj način možete saznati više o hardveru vašeg računala i interneta. Kolačiće možete izbrisati, isključiti ili koristiti privremeno. Web preglednici su u osnovi podeseni za primanje kolačića, ali odbacuju postavljanju kolačića koji ne potječu iz adresne linije.