Stolni tenis

Stolni tenis


Prikaži:
Posloži po:

Stol za stolni tenis Kettler Axos INDOOR 1 unutarnji

Stol za stolni tenis Axos INDOOR 1 je najnoviji model iz skupine Axos. Namijenjena je igračima stolnog tenisa koji su rekreativci svih dobnih skupina. Tehničke karakteristike:- Stol odlikuje inovativna tehnologija izrade i posebno odabrani materijali.- Vrh stola je iz posebnog drva , s posebnim..

2,428kn 1,999kn Bez poreza: 1,639kn

Stol za stolni tenis Kettler Axos INDOOR 3 unutarnji

Stol za stolni tenis Axos INDOOR 3 je najnoviji model iz skupine Axos. Namijenjena je igračima stolnom tenisa koji su rekreativci svih dobnih skupina. Tehničke karakteristike:- Opremljena je s mrežicom s napravom za zatezanje, s kojom posebno brzo mrežicu postavimo na stol ili ju maknemo s stol..

3,404kn 2,799kn Bez poreza: 2,294kn

Stol za stolni tenis Kettler Axos OUTDOOR 1 vanjski

Stol za stolni tenis Axos OUTDOOR 1 je najnoviji model iz skupine Axos. Namijenjena je igračima stolnom tenisa koji su rekreativci svih dobnih skupina. Tehničke karakteristike:- Stol odlikuje inovativna tehnologija izrade i posebno odabrani materijali- Stol je napravljen od ALU TEC aluminijskih..

3,648kn 2,999kn Bez poreza: 2,458kn

Stol za stolni tenis Kettler Axos OUTDOOR 3 vanjski

Stol za stolni tenis Axos OUTDOOR 3 je najnoviji model iz skupine Axos. Namijenjena je igračima stolnom tenisa koji su rekreativci svih dobnih skupina. Tehničke karakteristike:- Opremljen je s mrežicom sa sistemom za stezanje, s kojom jako brzo mrežicu stavimo na stol ili ju rasklopimo.- Uključ..

4,258kn 3,499kn Bez poreza: 2,868kn

Stol za stolni tenis Kettler INDOOR 10 unutarnji

Stol za stolni tenis Kettler INDOOR 10 je visokokvalitetan stol s metalnim okvirom. Kombinacija boje je sivo-plava. Tehničke karakteristike:- Stol ima novi sistem zatvaranja s jednom rukom. Sistem omogućuje sigurno i jednostavno zatvaranje i otvaranje s samo jednim potezom .- Inovativni prostor..

5,844kn 4,799kn Bez poreza: 3,934kn

Stol za stolni tenis Kettler INDOOR 4 unutarnji

Stol za stolni tenis Kettler INDOOR 4 je visokokvalitetan stol s metalnim okvirom. Kombinacija boje je sivo-plava. Tehničke karakteristike:- Stol ima sistem zatvaranja s dvije ruke.- Inovativni prostor za pohranjivanje loptica na svakoj strani stola. Od sada će loptice biti uvijek na svome mjes..

4,258kn 3,499kn Bez poreza: 2,868kn

Stol za stolni tenis Kettler OUTDOOR 10 vanjski sivo/plava

Vanjski stol za stolni tenis Kettler OUTDOOR 10 je visoko kvalitetan stol s laganim okvirom. Površina za igranje je plavo-sive boje, a okvir je sive boje. Novi Premium Kettler stol za stolni tenis OUTDOOR 10 vanjski ima novi sistem dizanja s jednom rukom. Inovativni prostor za čuvanje loptica na sva..

6,820kn 5,599kn Bez poreza: 4,589kn

Stol za stolni tenis Kettler OUTDOOR 10 vanjski tamno zelena

Vanjski stol za stolni tenis Kettler OUTDOOR 10 je visoko kvalitetan stol s laganim okvirom. Površina za igranje je umber-zelene boje, a okvir je sive boje. Novi Premium Kettler stol za stolni tenis OUTDOOR 10 vanjski ima novi sistem dizanja s jednom rukom. Inovativni prostor za čuvanje loptica na s..

6,820kn 5,599kn Bez poreza: 4,589kn

Stol za stolni tenis Kettler OUTDOOR 4 vanjski

Vanjski stol za stolni tenis Kettler OUTDOOR 4 je visokokvalitetni stol s metalnim okvirom. Kombinacija boje je sivo-plava.Tehničke karakteristike:- Stol ima sistem zatvaranja s dvije ruke .- Inovativan prostor za pohranjivanje loptica s svake strane stola . Odsad će loptice uvijek niti na svome mje..

5,356kn 4,399kn Bez poreza: 3,606kn

Stol za stolni tenis Kettler OUTDOOR 6 vanjski

Vanjski stol za stolni tenis Kettler OUTDOOR 6 je visokokvalitetni stol s metalnim okvirom. Kombinacija boje je sivo-plava. Stol ima novi sistem zatvaranja s jednom rukom . Sistem omogućuje sigurno i jednostavno zatvaranje i otvaranje stola s jednim potezom. Inovativni prostor za pohranjivanje lopti..

6,088kn 4,999kn Bez poreza: 4,098kn

Stol za stolni tenis Kettler SKETCH & PONG vanjski

Stol za stolni tenis Kettler SKETCH & PONG je pravi izbor za kreativne mlade amaterske igrače stolnog tenis. Specijalna površina za igru je napravljena kao školska tabla i tako omogućuje, da se po njoj s kredom pišu rezultati, poruke,..., i na kraju sve zapisano lako izbrišemo. Kod toga nema sme..

5,844kn 4,799kn Bez poreza: 3,934kn

Stol za stolni tenis Kettler SPIN 11 unutarnji

Stol za stolni tenis Kettler SPIN 11, visoke kvalitete s laganim okvirom. Završni sloj stola je plave boje, dok je okvir crne boje. Stol je sklopiv, te kao takav idealan za odlaganje u manjim prostorijama. Omogućava brzo i jednostavno automatsko sklapanje. Kotači za prijevoz elegantno su skrive..

5,844kn 4,799kn Bez poreza: 3,934kn

Stol za stolni tenis Kettler URBANPONG vanjski

Stol za stolni tenis Kettler URBANPONG je pravi izbor za kreativne mlade amaterske igrače stolnoga tenisa. Specijalna površina za igru je napravljena kao školska tabla i tako omogućuje, da se po njoj s kredom pišu rezultati, poruke,..., i na kraju sve zapisano lako izbrišemo. Kod toga nema smetnji z..

0kn 5,279kn Bez poreza: 4,327kn