Traka za trčanje inSPORTline Gallop II

1-3 dana Traka za trčanje inSPORTline Gallop II

Traka za trčanje inSPORTline Gallop II je nova generacija omiljenog modela Gallop, kojeg odlikuje robustan okvir, 150 kg težina koristnika, pouzdan motor s 2,5 KM i velika površina za trčanje 140 x 51 cm. Traka za trčanje je složiva, što znači da ne zauzima puno prostora, kada ga ne upotrebljavate. Pored toga ima također kotače za transport, tako da ju možete lako premicati po prostoru i sustav za prilagođavanje u primjeru nejednakomjerne površine poda. Air Cushion Suspenzija i dva držača za staklenku pružaju komfor prilikom vježbanja, dok protuklizne ploče na okviru pored područja za trčanje i sigurnosni ključ brinu za sigurnost.


Traka za trčanje inSPORTline Gallop II ima čak 29 programa - 24 tvornički unaprijed pohranjenih programa, 3 korisnička programa, 1 program HRC, koji djeluje na osnovi unaprijed podešene srčane frekvence, koju zabilježi prsni pojas (uključen), i ručni način. Traka ima također funkciju približnog mjerenja tjelesne masnoče ovisno od starosti, visine i težine te je opremljena s koristniku prihvatljivim prikazom na displeju. Konzola ima također audio priključak utičnicu (3,5 mm). Pored toga je ova traka opremljena s naponskim / podatkovnim kablom za prošle modele iPhone (iPhone 4 i starije), koje možete koristiti za poslušanje vaše omiljene glasbe preko zvučnika. Posljednje ali ne i najmanje važno je, da su u rukohvate ugrađeni senzori srčanog ritma te gumbi za brzinu i nagib.


Tehničke značajke:

- Nova generacija omiljenog modela Gallop

- Čvrsta konstrukcija i kvalitetan ovijes

- Jasan prikaz na zaslonu i jednostavno upravljanje

- Složiv okvir - zauzme malo prostora, kada ju ne upotrebljavate

- Snažan ventilator i zvučnici

- Funkcija za pauzu

- Audio priključak za audio kabel s 3,5 mm utičnicom i utičnicom za slušalice

- Brojni programi

- HRC program: ovaj uređaj može povečati ili smanjiti otpor, da zadrži vaš srčani ritam u optimalnom području otkucaja srca

- Računalni prikaz: vrijeme, brzina, udaljenost, otkucaji srca, kalorije, nagib, broj krugova (400m)


Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro

Besplatna dostava

Na sve proizvode, neovisno o težini ili veličini.

Mogučnost povrata

Proizvodi se mogu zamijeniti ili vratiti.

Sigurna kupnja

100% sigurno online naručivanje.

Trebate pomoć?

Pošalji upit ili nas nazovi.

  • Proizvođač: inSPORTline
  • Šifra proizvoda: 15036
  • Dostava: 1-3 dana
  • 10,402kn
  • 8,527kn
  • Bez poreza: 6,989kn