Sobni bicikli

Sobni bicikli


Prikaži:
Posloži po:

Ergometarski sjedeći sobni bicikl Kettler R10

Ergometarski sobno bicikl Kettler RE10 je sjedeći sobni bicikl koji nudi više mogućnosti. Monitor s velikim brojem funkcija jednostavan je za upravljanje. Raznolik izbor programa omogućava izvedbu različiti kardio vježbi. Rasterećuje kralježnicu. Ergonomsko sjedalo s visokim i podesivim naslonom i š..

15,604kn 12,799kn Bez poreza: 10,491kn

Ergometarski sobni bicikl Kettler AXIOM

Ergometarski sobni bicikl Kettler AXIOM je bicikl koji nudi nešto više.Kompjuter nudi mnoge funkcije, ali je jako jednostavan za upravljanje. Raznolikost programa će zadovoljiti i posebno oduševljene poklonike vježbanja. Sjedeći sobni bicikl ima transportne kotače za lakše premještanje te izrav..

13,652kn 11,199kn Bez poreza: 9,180kn

Ergometarski sobni bicikl Kettler Ergo C10

Ergometar , sobni bicikl Kettler ERGO 10 je paradni konj sobnih bicikala Kettler. Kettler ERGO 10 je bicikl koji nudi više. Display sa mnogim funkcijama je jednostavan za upravljanje. Sobni bicikl Kettler ERGO 10 ima atraktivan dizajn i pruža mnoge mogućnosti vježbanja. Ergometar Kettler ERGO 1..

10,236kn 8,399kn Bez poreza: 6,884kn

Ergometarski sobni bicikl Kettler Ergo C12

Ergometar, sobni bicikl Kettler ERGO 12 je paradni konj sobnih bicikala Kettler. Kettler ERGO 10 je bicikl koji nudi više. Display sa mnogim funkcijama je jednostavan za upravljanje. Sobni bicikl Kettler ERGO C12 ima atraktivan dizajn i pruža mnoge mogućnosti vježbanja. Ergometar Kettler ERGO C..

11,212kn 9,199kn Bez poreza: 7,540kn

Ergometarski sobni bicikl Kettler Ergo C6

Ergometar, sobni bicikl Kettler Ergo C6 je osnovni model sobnih bicikala sa indukcijskim otporom. Modeli sobnih bicikala sa oznakom C su udobni i imaju niži pristup za noge. Novost kod sobnih bicikala je da si sami možete odabrati sjedalo koje vam više odgovara. Sjedalo lako zamijenite bez alata. Na..

6,820kn 5,599kn Bez poreza: 4,589kn

Ergometarski sobni bicikl Kettler Ergo C8

Ergometar, sobni bicikl Kettler C8 je sobni bicikl sa indukcijskim otporom. Ima display sa mnogim funkcijama koji je jednostavan za upravljanje. Modeli sa oznakom C imaju niži pristup za vaše noge. Novost kod sobnih bicikala je da lako izaberete sjedalo. Promjena sjedala moguća je bez alata. U ponud..

8,772kn 7,199kn Bez poreza: 5,901kn

Ergometarski sobni bicikl Kettler Ergo S6

Ergometarski sobni bicikl Kettler Ergo S6 ulazni je model sobnih bicikala s indukcijskom kočnicom. Novost kod ovih bicikala je da si lako možete odabrati sjedalo koje vam  najviše odgovara. Sjedalo je jednostavno zamijeniti bez alata. Na raspolaganju su dvije vrste sjedala: s prilagodljivom pje..

6,332kn 5,199kn Bez poreza: 4,261kn

Ergometarski sobni bicikl Kettler Racer 9 + World Tours 2.0

Da li ste ljubitelj brze vožnje bicikla i želite, da možete voziti bicikl i po lošem vremenu? Onda je ergometar sobni bicikl Kettler Racer 9 odlična izbor za vas. Racer 9 ima snažan pogonski sistem s 1000W i on je pravi trkači bicikl. Napravljen je za ambiciozne bicikliste, koje žele u svoj kućni tr..

19,508kn 15,999kn Bez poreza: 13,114kn

Ergometarski sobni bicikl Kettler Racer 9 + World Tours 2.0

Ljubitelj ste brze vožnje bicikla i želite voziti bicikl i po lošem vremenu? Onda je ergometar sobni bicikl Kettler Racer 9 odlična izbor za vas. Racer 9 ima snažan pogonski sistem od 1000W i on je pravi trkači bicikl. Napravljen je za ambiciozne bicikliste, koji u svoj kućni trening žele uvrstiti i..

19,508kn 15,999kn Bez poreza: 13,114kn

Ergometarski sobni bicikl Kettler Racer S + World Tours 2.0

Novi RACER S s Kettler-ovim programom World Tours 2.0  pretvorit će vašu dnevnu sobu u trkalište! Trkača soba će vas držati u formi i zabavit će se tijekom vježbe. Zahvaljujući tehnologiji S-FIT, sve funkcije mogu se kontrolirati putem pametnog telefona ili tableta (iOS ili Android). Osim toga,..

24,388kn 19,999kn Bez poreza: 16,393kn

Orbitrek Insportline Misouri

Orbitrek Insportline Misouri je osnovna verzija orbitreka za kućnu primjenu.Orbitrek Insportline Misouri je opremljen s 2 kg zamašnjakom te magnetnim sistemom regulacije otpora u 8 različitih razina (stupnjeva). Jednostavno računalno prikazuje vrijeme, brzinu (km/h), prijeđenu udaljenost (km), potro..

1,647kn 1,499kn Bez poreza: 1,229kn

Sklopivi sobni bicikl Insportline Xbike

Sklopivi sobni bicikl Insportline Xbike je sobni bicikl s magnetnom regulacijom otpora u 8 stupnjeva. Ovaj sobni bicikl je namijenjen manjim kućanstvima s nedostatkom prostora. Velika prednost ovog sobnog bicikla je činjenica da se može lako sklopiti. Nakon svakog vježbanja, lako sklopite ovaj sobni..

1,208kn 999kn Bez poreza: 819kn

Sobni bicikl Insportline Erinome II

Sobni bicikl Insportline Erinome je sobni bicikl s magnetnom regulacijom otpora u 16 stupnjeva. Jednostavno računalo prikazuje niz korisnih informacija uključujući brzinu (km/h), prijeđenu udaljenost (km), vrijeme, potrošnju kalorija, broj otkucaja srca i performance (WATT).Korisnik može birati izme..

2,135kn 1,899kn Bez poreza: 1,557kn

Sobni bicikl Insportline inCondi UB35i II

Sobni bicikl Insportline inCondi UB35i II je novi i kvalitetan sobni bicikl s magnetnom regulacijom otpora u 16 stupnjeva. Ovaj sobni bicikl ima robustan i moderan dizajn koji osigurava maksimalnu udobnost tijekom vježbanja.Jednostavni, veliki i jasni LCD zaslon računala prikazuje sve potrebne infor..

3,537kn 2,999kn Bez poreza: 2,458kn

Sobni bicikl Insportline Klegan

Sobni bicikl Insportline Klegan je kvalitetan sobni bicikl modernog dizajna za kućni trening. Ovaj sobni bicikl ima 8 stupnjeva otpora i zamašnjak od 6 kg koji garantiraju vrhunske rezultate vježbanja.Jednostavni, veliki i jasni LCD zaslon računala prikazuje sve potrebne informacije kao što su brzin..

2,195kn 1,999kn Bez poreza: 1,639kn

Sobni bicikl Insportline Rapid SE

Sobni bicikl Insportline Rapid SE je nova generacija sobnih bicikala modernog dizajna. Računalo s LCD ekranom prikazuje sve potrebne podatke prilikom vježbanju kao što su: brzina (km/h), prijeđena udaljenost (km), vrijeme, potrošnja kalorija, mjerenje pulsa, odometar. Sjedalo se može namjestiti vert..

1,934kn 1,699kn Bez poreza: 1,393kn

Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE M

Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE M je odličan sobni bicikl namijenjen uporabi u kući ili stanu. Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE M je izuzetno kvalitetan sobni bicikl kojeg odlikuje niska cijena. Računalo na biciklu će vam pokazati vrijeme trajanje vježbe, razdaljinu koju ste prešli, brzinu i potrošnj..

3,282kn 2,699kn Bez poreza: 2,212kn

Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE M-LA - niži pristup

Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE M je odličan i kvalitetan sobni bicikl, primjeren za kućnu upotrebu. Bicikl odlikuje niska cijena. Posebnost bicikla je niži pristup, zato je primjeren za sve koji imaju problem s dizanjem nogu. Kompjuter na biciklu će vam pokazivati vrijeme vježbanja, udaljenost..

3,892kn 3,199kn Bez poreza: 2,622kn

Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE P

Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE P je model dolazeće sezone. Pogodan je za nezahtjevno vježbanje u vlastitom domu. Sobni bicikl ima magnetski sustav kočenja kojim upravljamo putem računala pritiskom na gumb. Računalo na biciklu će vam prikazati trajanje vježbe, prijeđenu udaljenost, brzinu, potrošnju..

4,380kn 3,599kn Bez poreza: 2,950kn

Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE P-LA - niži pristup

Sobni bicikl Kettler AXOS CYCLE P-LA je model nadolazeće sezone. Posebnost bicikla je niži pristup, zato je primjeren za sve, koji imaju problema s dizanjem nogu. Primjeren je za kućnu ne zahtjevnu upotrebu. Sobni bicikl ima magnetni sistem kočenja, koji se regulira preko kompjutera pritiskom na gum..

5,234kn 4,299kn Bez poreza: 3,524kn

Sobni bicikl Kettler Axos Cycle R

Sjedeći sobni bicikl Kettler Cycle R ima posebno udoban i siguran položaj sjedenja za izvršavanje optimalnih vježbi za svakoga. Sobni bicikl ima sjedalo s naslonom za leđa za pravilno držanje tijela i tijekom vježbe rasterećuje kralježnicu. Nizak sjedeći položaj omogućuje lakšu cirkulaciju krvi u no..

6,820kn 5,599kn Bez poreza: 4,589kn

Sobni bicikl Kettler Giro C1

Sobni bicikli su lagani i učinkovite sprave koje pozitivno utječu na vaše tijelo i fizičku spremu. Vježbanje na sobnom bicikli donosi puno pozitivnih prednosti, vrlo učinkovito sredstvo za mršavljenje i održavanje idealne tjelesne težine, učinkovito jača mišiće donjeg dijela tijela. Redovna vožnja b..

4,258kn 3,499kn Bez poreza: 2,868kn

Sobni bicikl Kettler Giro C1 Classic

Bicikli su jednostavne i učinkovite sprave koje imaju pozitivan utjecaj na vaše tijelo. Trening na biciklu donosi puno pozitivnih prednosti koje su vrlo učinkovito sredstvo za mršavljenje i održavanje idealne tjelesne težine, služi i za razvoj mišića donjeg dijela tijela. Redovna vožnja biciklom tak..

3,892kn 3,199kn Bez poreza: 2,622kn

Sobni bicikl Kettler Giro C3

Sobni bicikl Kettler Giro C3 ima robusnu konstrukciju i programski display koji je jednostavan za upotrebu. Sobni bicikli su jednostavne i učinkovite sprave za vježbanje koje pozitivno utječu na vaše tijelo i zdravlje. Vježbanje na sobnom biciklu pruža puno pozitivnih prednosti su vrlo učinkovito sr..

4,868kn 3,999kn Bez poreza: 3,278kn

Sobni bicikl Kettler Giro R Black

Sjedeći sobni bicikl Kettler Giro R Black ima posebno udoban i siguran položaj sjedenja za izvedbu optimalnih vježbi za svakog. Sobni bicikl ima sjedalo s naslonom za leđa za pravilno držanje tijela tokom vježbanja i tijekom vježbe ne opterećuje kralježnicu. Nizak sjedeći položaj omogućuje lakšu cir..

7,796kn 6,399kn Bez poreza: 5,245kn

Sobni bicikl Kettler Giro R3 sjedeći

Sjedeći sobni bicikl Kettler Giro R3 ima posebno udoban i siguran položaj sjedenja za izvedbu optimalnih vježbi za svakog. Sobni bicikl ima sjedalo s naslonom za leđa za pravilno držanje tijela tokom vježbanja i tijekom vježbe ne opterećuje kralježnicu. Nizak sjedeći položaj omogućuje lakšu cirkulac..

7,796kn 6,399kn Bez poreza: 5,245kn

Sobni bicikl Kettler Giro S1

Sobni bicikli su lagani i učinkovite sprave koje pozitivno utječu na vaše tijelo i fizičku spremu. Vježbanje na sobnom biciklu donosi puno pozitivnih prednosti, vrlo učinkovito sredstvo za mršavljenje i održavanje idealne tjelesne težine, učinkovito jača mišiće donjeg dijela tijela. Redovna vožnja b..

3,892kn 3,199kn Bez poreza: 2,622kn

Sobni bicikl Kettler Giro S3

Sobni bicikl Kettler Giro S3 ima robusnu konstrukciju i programski display koji je jednostavan za upotrebu. Sobni bicikli su jednostavne i učinkovite sprave za vježbanje koje pozitivno utječu na vaše tijelo i zdravlje. Vježbanje na sobnom biciklu pruža puno pozitivnih prednosti su vrlo učinkovito sr..

4,624kn 3,799kn Bez poreza: 3,114kn

Sobni bicikl Kettler Golf C2

Sobni bicikl Kettler Golf C2 ima magnetni sistem otpora i zamašnjak od 6 kg. Sobni bicikl Golf C2 ima veliki display, koji prikazuje vrijeme , prijeđenu udaljenost , potrošnju energije tijekom vježbanja. Display prikazuje stalnih 6 funkcija. Sprava ima kotače sa prednje strane za lakše pomicanj..

4,746kn 3,899kn Bez poreza: 3,196kn

Sobni bicikl Kettler Golf C4

Sobni bicikl Golf C4 ima magnetni otpor i zamašnjak težine 6 kg. Sobni bicikl Golf C4 ima veliki display, koji prikazuje: vrijeme, prijeđenu udaljenost, brzinu, potrošnju energije. Display stalno prikazuje 8 funkcija. Sprava ima kotače sa prednje strane za lakše pomicanje i udobnost vježbanja. ..

5,356kn 4,399kn Bez poreza: 3,606kn