Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Sprave za veslanje

Sprave za veslanje
Ponuda sprava za veslanje
Toorx sprava za veslanje Chrono Line RWX-500 Toorx sprava za veslanje Chrono Line RWX-500
-24 % NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Toorx
Napredna sprava za veslanje za napredne korisnike s elektronskim podešavanjem otpora na 12 razina + 4 po želji. Izrađena je od jakog aluminija s elegantnim dizajnom. Udobna sjedala klizi na kugličnim ležajevima.Značajke:Magnetski otpor u 12 razina, precizno elektroničko podešavanje.LCD digitalni osvijetljeni zaslon, pretinac za tablet ili telefonNa zaslonu su prikazana: ponavljanja / minuta, sva p..
5,402kn 7,132kn
Bez poreza:4,428kn
Toorx sprava za veslanje Chrono Pro Line RWX AIR CROSS Toorx sprava za veslanje Chrono Pro Line RWX AIR CROSS
-21 % NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Toorx
RWX AIR CROSS je rotor koji djeluje na otpor zraka. Sustav otpora zraka pruža udobnost tijekom vježbanja. Osmišljen je da simulira veslanje na vodi. Ovaj je model namijenjen zahtjevnim korisnicima.Tehnički podaci:Materijal: metal, plastikaBoja: CrnaZaslon računala: mjerenje vremena, udaljenost, potrošnja energije, otkucaji srcaZaslon: LCDPrijenos snage: armenskiMaks. nosivost: 150 kgDimenzije proi..
8,879kn 11,195kn
Bez poreza:7,278kn
Toorx sprava za veslanje Rower Active Pro Toorx sprava za veslanje Rower Active Pro
-24 % 1-3 dana
Proizvođač: Toorx
Sprava za veslanje Toorx Rower Active Pro s bežičnim monitorom otkucaja srca ima sjedište za stabilizator i magnetski kočioni sustav. Nudi 16 razina opterećenja.Uređaju je dodan LCD zaslon za promjenu postavki i prikaz svih važnih podataka kao što su vrijeme, udaljenost i sagorijevani kalorija.Tehnički podaci:Materijal: metal, plastikaBoja: sivaZaslon računala: mjerenje vremena, udaljenost, potroš..
3,107kn 4,063kn
Bez poreza:2,547kn
Toorx sprava za veslanje Toorx RWX-700 Toorx sprava za veslanje Toorx RWX-700
-22 % 1-3 dana
Proizvođač: Toorx
Sprava za veslanje Toorx RWX-700 sa 16-stupanjskim magnetskim i zračno otpornim sustavom opremljena je prozirnim LCD zaslonom. Otpor zraka simulira stvarni osjećaj veslanja na vodi. Uređaj je izrađen od jakog aluminija s elegantnim dizajnom. Udobno sjedalo klizne na kugličnim ležajevima. Uređaj za veslanje je sklopiv.Tehnički podaci:Materijal: metal, plastikaBoja: crno sivaZaslon računala: Watt (W..
7,029kn 9,028kn
Bez poreza:5,762kn
Prikazano 1 od 4 do 4 (1 stranica)