Sprave za veslanje

Sprave za veslanje


Prikaži:
Posloži po:

Sprava za veslanje Insportline Air Kobuko

Sprava za veslanje Insportline Air Kobuko je kompaktna i kvalitetna sprava za jačanje svih mišićnih skupina na tijelu i poboljšanje kardiovaskularnog sustava.Veslački ergometar - sprava koja dobro simulira kretnju veslanja, pogodna za trening i pripremu sportaša, rekreativaca i veslača.Robusna i izd..

5,001kn 4,199kn Bez poreza: 3,442kn

Sprava za veslanje Insportline Amazonia

Veslački ergometar - sprava koja dobro simulira kretnju veslanja, pogodna za trening i pripremu sportaša, rekreativaca i veslača. Sprava za veslanje Insportline Amazonia je kompaktna i kvalitetna sprava za jačanje svih mišićnih skupina na tijelu i poboljšanje kardiovaskularnog sustava. &nb..

2,683kn 2,299kn Bez poreza: 1,884kn

Sprava za veslanje Insportline Ocean

Veslački ergometar - sprava koja dobro simulira kretnju veslanja, pogodna za trening i pripremu sportaša, rekreativaca i veslača. Sprava za veslanje Insportline Ocean je kompaktna i kvalitetna sprava za izvođenje intenzivnog treninga kod kuće.   Karakteristike proizvoda:- Dimenzi..

2,073kn 1,799kn Bez poreza: 1,475kn

Sprava za veslanje Insportline Oxford

Sprava za veslanje Insportline Oxford je kompaktna i kvalitetna sprava za jačanje svih mišićnih skupina na tijelu i poboljšanje kardiovaskularnog sustava.Veslački ergometar - sprava koja dobro simulira kretnju veslanja, pogodna za svakodnevni kućni trening ili pripremu sportaša, rekreativaca i vesla..

3,415kn 2,899kn Bez poreza: 2,376kn

Sprava za veslanje Insportline Power Master X

Sprava za veslanje ili veslački ergometar je sprava koja dobro simulira kretnju veslanja, pogodna je za jačanje svih mišićnih skupina na tijelu i poboljšanje kardiovaskularnog sustava.Sprava za veslanje Insportline Power Master X je odlična sprava za jačanje leđa, ruku, nogu, stražnjice i trbušnih m..

1,464kn 1,299kn Bez poreza: 1,065kn

Sprava za veslanje Insportline Rivu

Sprava za veslanje ili veslački ergometar je sprava koja dobro simulira kretnju veslanja, pogodna je za jačanje svih mišićnih skupina na tijelu i poboljšanje kardiovaskularnog sustava.Sprava za veslanje Insportline Rivu je snažni profesionalni veslački stroj s kliznim dijelom dužine 99 cm i maksimal..

7,113kn 5,999kn Bez poreza: 4,917kn

Sprava za veslanje Insportline Yukona

Sprava za veslanje ili veslački ergometar je sprava koja dobro simulira kretnju veslanja, pogodna je za jačanje svih mišićnih skupina na tijelu i poboljšanje kardiovaskularnog sustava.Sprava za veslanje Insportline Yukona je odlična sprava za jačanje leđa, ruku, nogu, stražnjice i trbušnih mišića ko..

2,586kn 2,299kn Bez poreza: 1,884kn