Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Igre na ploči

Igre na ploči
Društvena igra Zombie Blast
-18 % 5-10 dana
Proizvođač: Dragon-i toys
Pažnja, zombiji su zaživjeli. Od njih nitko nije siguran. Brani se protiv njih uz pomoć laserskog pištolja. Svaki put kada ga udarite 3 puta jedna ruka mu padne, a svaki put kad ga upucate on izgubi drugu ruku 3 puta. Kad ga devet puta udariš, Zombi će pasti na zemlju i biti poražen. Pištolj ima domet od 4,5 m. U setu: 1 zombi i pištolj. Pogodno za djecu od 6 godina i starije. Potrebne baterije: 6..
259kn 316kn
Bez poreza:212kn
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA JENGA FORTNITE NAMIZNA DRUŽABNA IGRA JENGA FORTNITE
1-3 dana
Jenga: Fortnite Edition zabavno je iskustvo za ljubitelje Fortnite i Jenga igara. Pogodno za 2-4 igrača i za djecu stariju od 8 godina, priložene su upute na slovenskom.Podsjeća na Fortnite videoigru u kojoj igrači napadaju toranj svojim Fortnite likom i pokušavaju doći do vrha ispred svih protivnika.Pažnja – ako toranj padne tijekom uspona igrača, igrač više nije u igri.Okrenite bušilicu da vidit..
161kn
Bez poreza:132kn
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - FORTNITE EDITION V2 NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - FORTNITE EDITION V2
1-3 dana
U ovom uzbudljivom izdanju igre na ploči Monopoly Fortnite, igrači igraju za lokacije, bore se protiv protivnika i izbjegavaju oluje, sve samo da bi preživjeli. Igra, dizajn i zabava komponente su društvene igre inspirirane elementima iz popularne videoigre, uključujući lokacije i karte.Umjesto novca za monopol, igrači zarađuju zdravstvene bodove (HP). Prvo odaberite lik: birajte između 27 prekras..
183kn
Bez poreza:150kn
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - IGRA PRESTOLOV NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - IGRA PRESTOLOV
1-3 dana
Popularna igra Monopoly sada je također u verziji inspiriranoj likovima iz Game of Thrones. Ovo je engleska verzija, sa slovenskim uputama!Igrači mogu putovati po legendarnom Westerosu i trgovati na njegovim lokacijama. Igra sadrži 6 rijetkih obiteljskih žetona kojima obećavate svoju lojalnost i posebnu kartu Iron Throne koja pušta zvuk pritiskom na gumb kako bi vas odvela u autentično iskustvo.&n..
292kn
Bez poreza:240kn
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE
1-3 dana
Naravno, upoznati ste s klasičnom društvenom igrom Monopoly, ali ova verzija inspirirana je motivima licenciranim pod L.O.L. Lutka iznenađenja.Ova igra zasigurno će se svidjeti svim ljubiteljima popularnog L.O.L. Iznenađenje. Ovo je engleska verzija sa slovenskim uputama.U ovoj verziji nećete kupovati teritorije već popularni L.O.L. Lutka iznenađenja.Krećite se po ploči za igru ​​i skupite što viš..
219kn
Bez poreza:180kn
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - MANDALORIAN NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - MANDALORIAN
1-3 dana
U društvenoj igri Monopoly: Star Wars Mandalorian edition, igrači mogu igrati kao Mandalorian, Cara Dune, IG-11 ili Kuiil. Stjecanje Child tokena omogućuje igračima da poboljšaju specifične sposobnosti svog lika i koriste jedinstvene sposobnosti djeteta. Kupujte skrovišta, pobjeđujte u bitkama i zaradite "Imperijalne" kredite. Igrač s najviše Imperial kredita pobjeđuje, ali budite oprezni! Ako Imp..
366kn
Bez poreza:300kn
Prikazano 1 od 6 do 6 (1 stranica)