Meni
Košarica

Poštanski sandučići

Poštanski sandučići
Moderni i kvalitetni poštanski sandučići
Poštanski sandučić 50003046 Poštanski sandučić 50003046
Popularno Provjeri isporuku
Ekskluzivan dizajnerski poštanski sandučić za vaš domAko tražite poštanski sandučić koji nije samo praktičan, već i lijepog izgleda, ovaj model je vaš prvi izbor. Poštanski sandučić impresionira svojim vrlo čistim izgledom. Elegantni kvadratni uzorak privlači veliku pažnju. Također ćete uživati ​​u izdašnom volumenu i zasebnoj ladici za novine.Sve prednosti na prvi pogled:Elegantan dizajn: naš crn..
67.97€
Bez poreza:54.37€
Poštanski sandučić 50003113 Poštanski sandučić 50003113
Na zalihi NIJE NA ZALIHI
Nostalgični poštanski sandučić s 3D reljefomOvaj zidni poštanski sandučić ispao je pravi vintage dragulj. Elegantni model u antiknom zlatu impresionira nostalgičnim ukrasima na prednjoj i bočnim stranama. Elegantan dizajn nadopunjen je velikim otvorom koji osigurava lako vađenje pošte. Poštanski sandučić se isporučuje s dva ključa.Sve prednosti na prvi pogledBezvremenska elegancija: Doživite nosta..
60.48€
Bez poreza:48.38€
Poštanski sandučić Oslo Poštanski sandučić Oslo
7-10 radnih dana
Proizvođač: STILISTA®
Poštanski sandučić u modernom izgledu drva nudi puno prostora za pohranu vaših pisama i razglednica. Poštanski sandučić ima veliki utor za pisma i stoga je prikladan i za velike i deblje kuverte. Poštanski sandučić je opremljen i rolom novina, koji štiti novine i brošure od vremenskih nepogoda.Zahvaljujući priloženom materijalu za montažu, poštanski sandučić možete brzo i jednostavno sastavitiTehn..
88.04€
Bez poreza:70.43€
Poštanski sandučić Seoul Poštanski sandučić Seoul
7-10 radnih dana
Proizvođač: STILISTA®
Poštanski sandučić u modernom izgledu drva nudi puno prostora za pohranu vaših pisama i razglednica. Poštanski sandučić ima veliki utor za pisma i stoga je prikladan i za velike i deblje kuverte. Poštanski sandučić je opremljen i rolom novina, koji štiti novine i brošure od vremenskih nepogoda.Zahvaljujući priloženom materijalu za montažu, poštanski sandučić možete brzo i jednostavno sastaviti.Teh..
89.13€
Bez poreza:71.30€
Poštanski sandučić V16 Poštanski sandučić V16
Popularno Na zalihi
Dizajnerski poštanski sandučić izrađen od presvučenog čelika bezvremenskog šik izgleda. Poštanski sandučić ima veliki otvor za poštu, može se zaključati i dolazi s dva ključa. Materijal za montažu je također uključen. Na donjoj strani nalazi se i pretinac za novine, tako da novine više ne moraju biti mokre ispred ulaznih vrata, već imaju suho mjesto do unošenja u kuću.Tehnički podatci:Dimenzije: 3..
76.09€
Bez poreza:60.87€
Prikazano 1 od 5 do 5 (1 stranica)