Meni
Košarica

Sigurnost kupovine


PAKETKO d.o.o. poštuje Vašu privatnost i obavezuje se, da osobne podatke dobivene putem web stranice paketko.com će pažljivo zaštititi i bez vašeg pristanka neće biti proslijeđena trećim osobama, niti koristiti u druge svrhe. Budući, da paketko.com stranica sadrži linkove na druge vanjske web stranice koje nisu izravno vezane za tvrtku, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na ovim web stranicama.


PAKETKO d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PAKETKO d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PAKETKO d.o.o. će učiniti sve, da zaštiti podatke i privatnost posjetitelja na web stranici paketko.com. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje dobivenih podataka, zadržali točnost osobnih podataka i osigurali njihovu pravilnu uporabu, koristimo odgovarajuće tehničke i organizacijske postupke za osiguranje podataka koje prikupljamo. Stranica paketko.com ne može isključiti mogućnost zloupotrebe podataka, jer internet je unatoč mjerama opreza i sigurnosnih komunikacijskih protokola vrlo nepredvidljiv medij.


Izjava o sigurnosti online plaćanja:


Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.


         

Kolačići (Cookies):


Kolačići su male tekstualne datoteke, obično se sastoje od slova i brojeva, koje posjećena web stranica pohranjuje na uređaj (računalo, mobitel, tablet i sl.) kako bi te uređaje prepoznala. Pohranjivanje kolačića kontrolira preglednik - vidi dolje: kontrola kolačića.


Sadržaj kolačića:


Kolačić sadrži osnovne podatke o vašoj posjeti određene web stranice. Prvo, ime računala ili vaše ime i ime posjećenih web stranica. Sadržaj kolačića pohranjuje se na računalu u posebnom direktoriju. Dvostrukim klikom na datoteku dobijemo detaljne informacije o posjećenoj web stranici, datum i vrijeme posjeta. Sve ove informacije također se pohranjuju na serveru web stranice koje ste posjetili. Na taj način možete saznati više o hardveru vašeg računala i interneta. Kolačiće možete izbrisati, isključiti ili koristiti privremeno. Web preglednici su u osnovi podeseni za primanje kolačića, ali odbacuju postavljanje kolačiće koji ne potječu iz adresne linije.