Meni
Košarica

Uvjeti poslovanja

Korištenjem ove web stranice, posjetitelj ili korisnik je suglasan s općim uvjetima. Posjetitelj koji će donijeti informacije, dužan je unijeti samo točne i istinite podatke, informacije, materijale, itd.. Netočne i neistinite informacije, će se tretirati kao zloupotreba, i bit će predani pravnom odjelu. Podaci dobiveni putem web stranice za naručivanje, će se koristiti samo za potrebe poduzeća PAKETKO d.o.o.
Sustav komunikacije i informacije:

Poduzeće će biti u kontaktu s kupcem putem komunikacije na daljinu, samo ako se korisnik izričito ne protivi. Oglašavanje e-mailova će sadržavati sljedeće sastojke:

- jasno i značajno označena reklama

- pošiljatelj će biti jasno vidljiv

- razne posebne ponude, promocije i druge marketinške tehnike će biti označene kao takve

- vizualno postavljena odjava od primanja emaila

- ako kupac ne želi primati reklamne poruke, odluka će se poštovati
Narudžbe:

Željene proizvode naručuje se elektronskim putem web kataloga, putem e-maila: [email protected] ili preko telefona po cjeniku operatera. Informacije o ugovoru i sam ugovor je spremljen u poduzeću PAKETKO d.o.o. Ugovor se može sklopiti na hrvatskom jeziku. Ispravke ili dopune ugovora mogu biti poslane putem e-maila ili telefona u roku od dva sata od dodjele ugovora.

 Registracija korisnika - kupaca:

Prije početka ugovora posjetitelj mora registrirati svoju e-mail adresu, na koju će automatski dobiti sve potrebne informacije na njegov račun. Za registraciju nema zahtijeva aktivacije, tako da se možete odmah registrirati i provesti sljedeći korak u kupnji.
Narudžba potvrđena - ugovor:

U roku do 48 sati će poduzeće provjeriti narudžbu, provjeriti dostupnost proizvoda i potvrditi ili odbaciti narudžbu . U slučaju da se cijena u vrijeme obrade narudžbe mijenja, obavezujemo se, da ćemo pokušati ponuditi korisniku nižu cijenu ili ponuditi odgovarajuće rješenje koje će biti uzajamno prihvatljivo. Zadržavamo pravo pozvati korisnički broj telefona. Ugovor između davatelja i korisnika u slučaju potvrde naloga koji glasi porukom "Narudžba potvrđena" je definitivno potvrđen, u slučaju odbijanja ugovora, ugovor se neće zaključiti. 

Ostavka - otkaz ugovora:

Korisnik može otkazati ugovor u roku od dva sata nakon postavljanja narudžbe putem e-maila ili telefona.
Isporuka proizvoda:

Rok isporuke proizvoda je vidljiv u svakom opisu proizvoda. Poduzeće PAKETKO d.o.o. obećava vrijeme pakiranja i otpreme paketa u pratnji originalnog računa i sve upute od proizvođača.
Pravo na odustajanje od ugovora:

Kupac ima pravo, da u roku od 14 dana od primitka paketa obavijesti poduzeće za otkaz ugovora, bez obveze pružiti razlog za svoje odluke. Jedini trošak nastali od strane kupca u vezi s otkazom ugovora su izravni troškovi povrata robe. Paket mora biti vraćen prodavatelju u roku od 30 dana od dana obavijesti o povlačenju. Kupac, koji otkazuje ugovor, mora vratiti neoštećene proizvode u originalnom pakiranju te u istoj količini. Pošiljke s plaćanjem kod pouzeća neće biti prihvaćene, jer se povrat novca vraća na transakcijski račun kupca. Prije svakog montiranja, ugradnje i podešavanja proizvoda, potrebno je provjeriti ispravnost proizvoda. Vraćanje već montiranih ili lakiranih proizvoda nije moguće.
Jamstvo / garancija:

Proizvodi imaju jamstvo, ako je tako naznačeno na jamstvenom papiru ili računu. Jamstvo vrijedi slijedeći upute rukovanja i nakon podnošenja računa. Razdoblja jamstva navedena su na jamstvenom papiru ili računu. 


Informacije o jamstvu također su navedene u opisu proizvoda. Ako tih podataka nema, za proizvod nema jamstva ili u ovom trenutku nije poznato. U tom slučaju može kupac stupiti u kontakt sa paketko.com, koji če pružiti točnu informaciju o proizvodu. Isti uvjeti vrijede i za narudžbe putem telefona.

Plastenici: Garancijski uvjeti na polikarbonat ploče. 

Povrat novca:

Ako je kupac ugovora raskinuo ugovor u skladu s uvjetima za povlačenje, prodavatelj je dužan vratiti kupovnu cijenu plaćenu isključivo na bankovni račun. Sklapanje ugovora i izdavanje računa vrši PAKETKO d.o.o. kojeg kupac prima zajedno u paketu. Kupac može platiti paket kod dostave (kod pouzeća). Za veće narudžbe pravnih osoba se može napravit ugovor, a plaćanje se vrši direktno na transakcijski račun poduzeća PAKETKO d.o.o. putem predračuna ili virmana. Naručeni proizvodu su u  vlastništvu poduzeća PAKETKO d.o.o. do potpunog plaćanja računa.
Plaćanje kupovine:

- plaćanje putem kartica (Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Diners Club)

- plačanje do 12. rata (Diners Club)

- plaćanje kod preuzimanja (pouzećem)

- gotovinsko plaćanje kod osobnog preuzimanja

- plaćanje putem ponude na račun poduzeća PAKETKO d.o.o.

- plačanje putem PayPal-a
Pravna zaštita:

Za ostale uvjete, koje nisu navedene u "Uvjeti poslovanja", vrijedi po odredbama relevantnih zakona i propisa koji su na snazi.
Pravna obavijest:

Sadržaj objavljen na web stranicama www.paketko.com, su u vlasništvu PAKETKO d.o.o. i dobavljača, koji se može koristiti samo u ne komercijalne svrhe, gdje mora zadržati sva navedena upozorenja o autorskim pravima i ne smiju se kopirati, reproducirati ili na neki drugi način širiti. Poduzeće PAKETKO d.o.o. će pokušati da je online sadržaj točan i ažuran, i nije odgovoran za povremene kvarove, netočnost informacija, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu zbog netočnih ili nepotpunih informacija. Ni poduzeće PAKETKO d.o.o. ni koja druga pravna ili fizička osoba, koja je sudjelovala kod nastanka i izrađivanja tih web stranica, zato ne odgovara za štetu, koja bi prolazila iz pristupa korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na ovim internetskim stranicama ili za bilo kakve greške ili propuste u njegovom sadržaju. Također si poduzeće PAKETKO d.o.o. zadržava pravo na izmjene sadržaja na web stranici.