Meni
Košarica

Uvjeti poslovanja

Korištenjem ove web stranice, posjetitelj ili korisnik je suglasan s općim uvjetima. Posjetitelj koji će donijeti informacije, dužan je unijeti samo točne i istinite podatke, informacije, materijale, itd.. Netočne i neistinite informacije, će se tretirati kao zloupotreba, i bit če predani pravnon odjelu. Podaci dobiveni putem web stranice za naručivanje, će se koristiti samo za potrebe poduzeća PAKETKO d.o.o.
Sustav komunikacije i informacije:

Poduzeče će biti u kontaktu sa kupcem putem komunikacije na daljinu, samo ako korisnik izričito ne protivi. Oglašavanje e-mailova će sadržavati sljedeće sastojke:

- jasno i značajno označena reklama

- pošiljatelj će biti jasno vidljiv

- razne posebne ponude, promocije i druge marketinške tehnike će biti označene kao takve

- vizualno postavljena odjava od primanja emaila

- ako kupac ne želi primati reklamne poruke, odluka će se poštovati
Narudžbe:

Željene proizvode naručuje se elektronskim putem web kataloga, putem e-maila: [email protected] ili preko telefona na po cjeniku operatera. Informacije o ugovoru i sam ugovor je spremljen u poduzeću PAKETKO d.o.o. Ugovor se može sklopiti u hrvatskom jeziku. Ispravke ili dopune ugovora mogu biti poslani putem e-maila ili telefona u roku od dva sata od dodjele ugovora.

 Registracija korisnika - kupaca:

Prije početka ugovora posjetitelj mora registrirati svoju e-mail adresu, na koju će automatski dobiti sve potrebne informacije na njegov račun. Za registraciju nema zahtijeva aktivacije, tako da se možete odmah registrirati i provesti sljedeći korak u kupnji.
Narudžba potvrđena - ugovor:

U roku do 48 sati če poduzeče provjeriti naručbu, provjeriti dostupnost proizvoda i potvrditi narudžbu ili odbaciti. U slučaju da se cijena u vrijeme obrade narudžbe mijenja, obavezujemo se, da ćemo pokušati ponuditi korisniku nižu cijenu ili ponuditi odgovarajuće rješenje koje će biti uzajamno prihvatljivo. Zadržavamo pravo pozvati korisnički broj telefona. Ugovor između davatelja i korisnika u slučaju potvrde naloga koji glasi porukom "Narudžba potvrđena" je definitivno potvrđen, u slučaju odbijanja ugovora, ugovor se neće zaključiti. 

Ostavka - otkaz ugovora:

Korisnik može otkazati ugovor u roku od dva sata nakon postavljanja narudžbe putem e-maila ili telefona.
Isporuka proizvoda:

Rok isporuke proivoda je vidljiv u svakom opisu proizvoda. Poduzeće PAKETKO d.o.o. obećava vrijeme pakiranja i otpreme paketa u pratnji originalnog računa i sve upute od proizvođača.
Pravo na odustajanje od ugovora:

Kupac ima pravo, da u roku od 14 dana od prijema paketa obavijesti poduzeće za otkaz ugovora, bez obveze pružiti razlog za svoje odluke. Jedini trošak nastali od strane kupca u vezi s otkazom ugovora je izravni troškovi povrata robe. Paket mora biti vraćen prodavatelju u roku od 30 dana od dana obavijesti o povlačenju. Kupac, koji otkazuje ugovori, mora vratiti neoštećene proizvode u originalnom pakiranju te u istoj količini. Pošiljke s plačanjem kod pouzeća neće biti prihvaćene, jer se povrat novca vrača na transakcijski račun kupaca. Prije svakog montiranja, ugradnje i podešavanja proizvoda, potrebno je provjeriti prikladnost proizvoda. Vračanje već montiranih ili lakiranih proizvoda nije moguče.
Jamstvo / garancija:

Proizvodi imajo jamstvo, ako je tako naznačeno na jamstvenom papiru ili računu. Jamstvo vrijedi slijedeći uputam rukovanja i nakon podnošenja računa. Razdoblja jamstva navedena su na jamstvenom papiru ili račun. 


Informacije o jamstvu također su navedene u opisu proizvoda. Ako tih podaca nema, za proizvod ne jamstva ili u ovom trenutku nije poznato. U tom slučaju može kupac stupiti u kontakt sa paketko.com, koji če pružiti točnu informaciju o proizvodu.
Povrat novca:

Ako je kupac ugovora raskinuo ugovor u skladu s uvjetima za povlačenje, prodavatelj je dužan vratiti kupovnu cijenu plaćenu isključivo na bankovni račun. Sklapanje ugovora i izdavanje računa vrši PAKETKO d.o.o. kojeg kupac prima zajedno u paketu. Kupac može platiti paket kod dostave (kod pouzeća). Za veće narudžbe pravnih oseba se može napravit ugovor, a plačanje se vrši direktno na transakcijski račun poduzeća PAKETKO d.o.o. putem predračuna ili virmana. Naročeni proizvodu su u  vlastništvu poduzeća PAKETKO d.o.o. do potpunog plaćanja računa.
Plaćanje kupovine:

- plaćanje putem kartica (Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Diners Club)

- plačanje do 12. rata (Diners Club, Maestro)

- plaćanje kod preuzimanja (pouzećem)

- gotovinsko plaćanje kod osobnog preuzimanja

- plaćanje putem ponude na račun poduzeća PAKETKO d.o.o.

- plačanje putem PayPal-a
Pravna zaštita:

Za ostale uvjete, koje nisu navedene u "Uvjeti poslovanja", vrijedi po odredbama relevantnih zakona i propisa koji su na snazi.
Pravna obavijest:

Sadržaj objavljen na web stranicama www.paketko.com, su u vlasništvu PAKETKO d.o.o. i dobavljaća, koji se može koristiti samo u nekomercijalne svrhe, gdje mora zadržati sve navedene upozorenja o autorskim pravima i ne smiju se kopirati, reproducirati ili na neki drugi način širiti. Poduzeće PAKETKO d.o.o. će pokušati da je online sadržaj točan i ažuran, i nije odgovoran za povremene kvarove, netočnost informacija, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu zbog netočnih ili nepotpunih informacija. Ni poduzeće PAKETKO d.o.o. ni koja druga pravna ali fizička osoba, koja je sudjelovala kod nastanka i izrađivanjateh spletnih stranica, zato ne odgovara za štetu, koja bi prolazila iz pristupa korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na ovim internetskim stranicama ili za bilo kakve greške ili propuste u njegovom sadržaju. Također si poduzeće PAKETKO d.o.o. zadržava pravo na izmjene sadržaja na web stranici.