Meni
Košarica

Armature

Armature
Kvalitetna armatura za svaki tuš na jednom mjestu
Električna slavina za grijanje WELL CASCADE, topla/topla voda za 5s, može se priključiti ispod umivaonika/sudopera Električna slavina za grijanje WELL CASCADE, topla/topla voda za 5s, može se priključiti ispod umivaonika/sudopera
1-3 dana
Topla ili topla voda u trenu!Uz WELL Cascade slavinu za grijanje, topla / topla voda s temperaturom između 30°C i 60°C bit će dostupna u samo nekoliko sekundi. Nema centralno grijanje ni bojler! Uštedite na potrošnji struje, vode i, naravno, Vašeg dragocjenog vremena. Slavina za grijanje radi ili vodu grije samo kad ga otvoriš i treba ti. Na taj će način vaš račun za struju biti znatno niži, a viš..
61.13€ AKCIJA  
Bez poreza:48.90€
Armatura za kadu ADVENTURE Armatura za kadu ADVENTURE
5-10 dana
Proizvođač: Home Deluxe
Kupaonska armatura ADVENTURE - odlično rješenje za svaku kupaonicu!Ova elegantna samostojeća armatura za kadu privlačit će poglede u svakoj kupaonici i predstavljat će jednostavno sveobuhvatno rješenje za svakoga. Vaša kada je šlag na torti. ADVENTURE dizajnerska armatura za kadu radi s visokokvalitetnom upravljačkom polugom kojom se po želji može upravljati zakrivljenim dovodom ili ručnim tušem. ..
256.10€ AKCIJA  
Bez poreza:204.88€
Armatura za kadu FANTASY Armatura za kadu FANTASY
5-10 dana
Proizvođač: Home Deluxe
Kupaonski element FANTASY, elegantno rješenje za svaku kupaonicu!Ova elegantna samostojeća armatura za kadu privlačit će poglede u svakoj kupaonici i predstavljat će jednostavno sveobuhvatno rješenje za svakoga. Vaša kada je šlag na torti. Dizajnerska armatura za kadu FANTASY radi s visokokvalitetnom sklopkom, kojom možete upravljati zakrivljenim dovodom ili ručnim tušem po želji. Komponente su op..
256.10€ AKCIJA  
Bez poreza:204.88€
Armatura za kadu RETRO Armatura za kadu RETRO
5-10 dana
Proizvođač: Home Deluxe
Ova elegantna samostojeća armatura za kadu privlačit će poglede u svakoj kupaonici i predstavljat će jednostavno sveobuhvatno rješenje za svakoga. Vašoj kadi daje nostalgičan dodir. Armatura za kadu RETRO dizajna radi s visokokvalitetnim križnim ručkama, pomoću kojih možete kontrolirati zakrivljeni dovod ili ručni tuš. Osim toga, precizno okretno upravljanje osigurava optimalno doziranje tople vod..
256.10€ AKCIJA  
Bez poreza:204.88€
Armatura za kadu VARIETY Armatura za kadu VARIETY
5-10 dana
Proizvođač: Home Deluxe
Samostojeća kupaonska armatura VARIETY - elegantno rješenje za svaku kupaonicu!Ova elegantna samostojeća armatura za kadu privlačit će poglede u svakoj kupaonici i predstavljat će jednostavno sveobuhvatno rješenje za svakoga. Vaša kada je šlag na torti. VARIETY dizajnerska armatura za kadu radi s visokokvalitetnom preklopnom polugom kojom možete upravljati zakrivljenim dovodom ili ručnim tušem po ..
256.10€ AKCIJA  
Bez poreza:204.88€
Sanotechnik set za tuširanje AS1030 Sanotechnik set za tuširanje AS1030
2-4 dana
Proizvođač: Sanotechnik
Tehnički podaci:Tuš za glavuTežina: 2 kgRučica tuša - 2 funkcijeBijela bojaTuš cijevVodič pod tušemBoja kromGarancija: 12 mjeseci..
61.48€ AKCIJA  
Bez poreza:49.18€
Prikazano 1 od 6 do 6 (1 stranica)