Meni
Košarica

Sprave za veslanje

Sprave za veslanje
Ponuda sprava za veslanje
Sklopiva sprava za veslanje s podesivim otporom Sklopiva sprava za veslanje s podesivim otporom
3-6 radnih dana
Ova sprava za veslanje odličan je dodatak vašoj kućnoj teretani i savršena je za toniranje mišića; može se upotrebljavati za jačanje ruku, prsa, ramena, leđa, trbušnih mišića itd. Dizajnirana s funkcijom 2-u-1, može služiti i kao sprava za veslanje i kao stanica za vježbanje. Ručke za povlačenje fleksibilne su, što vam omogućuje obavljanje raznih drugih vježbi. Izrađena s izdržljivim čeličnim okv..
250.99€
Bez poreza:200.79€
Sprava za veslanje 5 razina s hidrauličnim otporom Sprava za veslanje 5 razina s hidrauličnim otporom
3-6 radnih dana
Naš funkcionalni veslački stroj pruža izvrsnu priliku za cjelovito vježbanje tijela. Ova kompaktna sprava za veslanje je idealna za ljude koji žele vježbati u svom domu. Potrebno je samo malo prostora da je postavite i tada možete brzo započeti svoju rutinsku vježbu. Ova jedinica pruža učinkovito vježbanje s malim udarcima koja povećava snagu u glavnim mišićnim skupinama, uključujući leđa, noge, r..
206.99€
Bez poreza:165.59€
Kettler Regatta 300 sprava za veslanje Kettler Regatta 300 sprava za veslanje
Provjeri isporuku
Proizvođač: Kettler
Nove Kettler sprave za veslanje nude još tečnije veslanje i simuliraju pravo veslanje. Uređaj ima aluminijsku konstrukciju i ergonomski oblikovano sjedalo. Bit ćete impresionirani dinamičnim dizajnom i funkcionalnošću uređaja.U suradnji s profesionalnim veslačima osmislili su poseban ergonomski dizajn sjedala i konstrukciju uređaja. Iznimno dugačke vodilice po kojima se sjedalica kreće omogućuju v..
1,347.95€
Bez poreza:1,078.36€
Veslački uređaj Christopeit Sport Accord Veslački uređaj Christopeit Sport Accord
5-10 radnih dana
Proizvođač: Christopeit Sport
Stabilni Accord uređaj za vježbanje pruža posebno iskustvo veslanja s individualnim postavkama opterećenja i simulira prirodno kretanje veslanja kroz velike nastavke bez napuštanja ulaznih vrata po lošem vremenu. Veslački stroj govori gotovo svim mišićima tijela i omogućuje ne samo pravi, besplatni trening veslanja, već i naizmjenično veslanje, povlačenje i istezanje te savijanje ruke.Školjke za s..
250.95€
Bez poreza:200.76€
Prikazano 1 od 4 do 4 (1 stranica)