Meni
Košarica

Sprave za veslanje

Sprave za veslanje
Ponuda sprava za veslanje
Sklopiva sprava za veslanje s podesivim otporom Sklopiva sprava za veslanje s podesivim otporom
3-6 radnih dana
Ova sprava za veslanje odličan je dodatak vašoj kućnoj teretani i savršena je za toniranje mišića; može se upotrebljavati za jačanje ruku, prsa, ramena, leđa, trbušnih mišića itd. Dizajnirana s funkcijom 2-u-1, može služiti i kao sprava za veslanje i kao stanica za vježbanje. Ručke za povlačenje fleksibilne su, što vam omogućuje obavljanje raznih drugih vježbi. Izrađena s izdržljivim čeličnim okv..
237.98€281.24€
Bez poreza:190.38€
Sprava za veslanje 5 razina s hidrauličnim otporom Sprava za veslanje 5 razina s hidrauličnim otporom
3-6 radnih dana
Naš funkcionalni veslački stroj pruža izvrsnu priliku za cjelovito vježbanje tijela. Ova kompaktna sprava za veslanje je idealna za ljude koji žele vježbati u svom domu. Potrebno je samo malo prostora da je postavite i tada možete brzo započeti svoju rutinsku vježbu. Ova jedinica pruža učinkovito vježbanje s malim udarcima koja povećava snagu u glavnim mišićnim skupinama, uključujući leđa, noge, r..
198.69€232.49€
Bez poreza:158.95€
Kettler Regatta 300 sprava za veslanje Kettler Regatta 300 sprava za veslanje
Provjeri isporuku
Proizvođač: Kettler
Nove Kettler sprave za veslanje nude još tečnije veslanje i simuliraju pravo veslanje. Uređaj ima aluminijsku konstrukciju i ergonomski oblikovano sjedalo. Bit ćete impresionirani dinamičnim dizajnom i funkcionalnošću uređaja.U suradnji s profesionalnim veslačima osmislili su poseban ergonomski dizajn sjedala i konstrukciju uređaja. Iznimno dugačke vodilice po kojima se sjedalica kreće omogućuju v..
1,347.95€1,650.00€
Bez poreza:1,078.36€
Veslački uređaj Christopeit Sport Accord Veslački uređaj Christopeit Sport Accord
5-10 radnih dana
Proizvođač: Christopeit Sport
Stabilni Accord uređaj za vježbanje pruža posebno iskustvo veslanja s individualnim postavkama opterećenja i simulira prirodno kretanje veslanja kroz velike nastavke bez napuštanja ulaznih vrata po lošem vremenu. Veslački stroj govori gotovo svim mišićima tijela i omogućuje ne samo pravi, besplatni trening veslanja, već i naizmjenično veslanje, povlačenje i istezanje te savijanje ruke.Školjke za s..
250.95€312.50€
Bez poreza:200.76€
Veslaški uređaj Christopeit Sport WP 1000 Veslaški uređaj Christopeit Sport WP 1000
5-10 radnih dana
Proizvođač: Christopeit Sport
Robusno dizajniran veslački stroj WP 1000 simulira autentični veslački trening koji je nježan prema zglobovima zbog svoje vodootpornosti. Intenzitet vašeg treninga određujete uglavnom svojom vučom (brza, intenzivna vuča za izgradnju mišića, spora vuča za jačanje izdržljivosti). Količina vode u vrlo velikom spremniku vode (pribl. Ø 53 cm) može se slobodno podesiti radi dodatnog otpora vuče. S visin..
445.95€550.00€
Bez poreza:356.76€
Prikazano 1 od 5 do 5 (1 stranica)