Meni
Košarica

Bench i ostale klupe

Bench i ostale klupe
Kvalitetne fitnes klupe
Abdominalni trenažer u obliku slova L s elastičnim žicama Abdominalni trenažer u obliku slova L s elastičnim žicama
3-6 radnih dana
Naš trbušni trenažer dizajniran je za rad čitavog tijela i omogućuje vam izvođenje trbušnjaka, ciljanje i toniranje unutarnjih bedara te potpomognute sklekove dok istodobno radite na svom trupu. Idealan je za vježbanje različitih dijelova tijela, sagorijevanje kalorija i izgradnju mišića kod kuće ili u uredu. Ova sprava osigurava izdržljivost i ugodno vježbanje. Napravljena je od snažnog čeličnog ..
81.23€92.49€
Bez poreza:64.98€
Eliptični Bicikl za Vježbanje s 4 Ručke Eliptični Bicikl za Vježbanje s 4 Ručke
3-6 radnih dana
Kompaktni i čvrsti eliptični trenažer je odličan za trening u bilo kojem kućanstvu.S višestrukom kontrolom otpora i funkcijama računala, omogućava učinkovito vježbanje. Možete pratiti svoju izvedbu s velikog LCD zaslona koji automatski prikazuje informacije vezane uz vrijeme, brzinu, udaljenost, potrošene kalorije i puls.Orbitrak je ergonomski dizajniran. Visina ručkica podesiva na 4 razine pruža ..
242.35€286.24€
Bez poreza:193.88€
Fitness Klupa za Vježbanje Fitness Klupa za Vježbanje
3-6 radnih dana
Ova klupa za vježbanje će poboljšati tjelesnu kondiciju, tonirati mišiće i, zajedno s kalorijskom kontroliranom prehranom, pomoći će vam da izgubite težinu. Pogodna je za osobni trening studio, kućnu teretanu ili komercijalnu teretanu. Klupa za vježbanje je opremljena podesivim naslonom za leđa. Naslon bi ojačao mišiće vaših leđa i ramena. Pet podesivih nivoa naslona omogućuju vam da postavite naj..
119.98€138.74€
Bez poreza:95.98€
Klupa za istezanje Klupa za istezanje
3-6 radnih dana
Ova klupa za istezanje je idealna za kućnu teretanu. Od sada nadalje, možete vježbati u udobnosti vašeg doma, dok štedite novac i put do teretane! Ova klupa za ekstenzije, izrađena je od robusnog čelika. Pogodna je za korisnike s maksimalnom težinom do 100 kg. Ima 5 podesivih visina od 80 cm do 90 cm. Jastuk je podstavljen za udobnost tijekom vježbanja. Ova klupa za ekstenzije, pogodna je za kućan..
112.28€129.99€
Bez poreza:89.82€
Klupa za Vježbanje Klupa za Vježbanje
3-6 radnih dana
Ova visokokvalitetna multifunkcionalna klupa za vježbanje, opremljena s podesivim sjedalom i naslonom za leđa je savršen izbor za ljude koji vole vježbati. Od sada nadalje, možete vježbati u udobnosti vašeg doma, dok štedite novac za putovanje u teretanu ! Sjedalo i naslon sjedala su opremljeni s podesivim gumbima kako bi se osigurala najudobnija pozicija. I podešavanje visine može se obaviti samo..
143.88€167.49€
Bez poreza:115.10€
Klupa za vježbanje kućna teretana Klupa za vježbanje kućna teretana
3-6 radnih dana
Ova podesiva klupa za vježbanje je savršen izbor za ljude koji vole vježbati. Od sada nadalje, možete vježbati u udobnosti vašeg doma, dok štedite novac za putovanje u teretanu ! Ova klupa za vježbanje zapravo pruža širok raspon vježbi za vas. Naslonjač bi ojačao vaše mišiće leđa. Zahvaljujući bazi za curl i butterfly mogli biste se uvježbati ramena i ruke, dok će curl za noge trenirati bedra i no..
262.26€301.23€
Bez poreza:209.81€
Klupa za vježbanje sa setom dvoručnih i jednoručnih utega 60,5 kg Klupa za vježbanje sa setom dvoručnih i jednoručnih utega 60,5 kg
3-6 radnih dana
Ova klupa za vježbanje, koja se isporučuje sa setom dvoručnih i jednoručnih utega, poboljšat će vašu fizičku kondiciju, tonirati vaše mišiće i, u kombinaciji s prehranom koja kontrolira kalorije, pomoći vam da smršavite. Prikladna je za vašu privatnu kućnu teretanu ili bilo koju komercijalnu teretanu ili dvoranu za vježbanje. Klupa za utege opremljena je podesivim naslonom za leđa. Naslon će udobn..
266.64€303.73€
Bez poreza:213.31€
Klupa za vježbanje sa setom utega 30,5 kg Klupa za vježbanje sa setom utega 30,5 kg
3-6 radnih dana
Ova visokokvalitetna, višenamjenska klupa za vježbanje s podesivim sjedalom i naslonom bit će odličan izbor za vježbanje u udobnosti vlastitog doma te će vas poštedjeti gnjavaže i troška odlaska u teretanu. Klupa za dizanje utega isporučuje se sa setom dvoručnih i jednoručnih utega. Podesivo sjedalo i naslon za leđa s ručicama za podešavanje omogućuju vam jednostavno postavljanje najudobnijeg polo..
231.73€267.49€
Bez poreza:185.38€
Multi Fitness Uređaj Multi Fitness Uređaj
3-6 radnih dana
Ova kućna teretana omogućuje vam vježbanje cijelog tijela kod kuće, a zaista je dobar izbor za ljude koji vole vježbati. Poboljšat će tjelesnu kondiciju, tonirati mišiće i zajedno s kalorijskom kontroliranom prehranom pomoći vam da izgubite težinu. Ovaj višestruki uređaj pogodan je za osobni trening studio, kućnu teretanu ili komercijalnu teretanu. Naslonjač bi ojačao vaše mišiće leđa. Zahvaljujuć..
502.36€584.99€
Bez poreza:401.89€
Podesiva klupa za trbušnjake sa setom utega 30,5 kg Podesiva klupa za trbušnjake sa setom utega 30,5 kg
3-6 radnih dana
Ova visokokvalitetna, višenamjenska klupa za trbušnjake, opremljena podesivim sjedalom i naslonom za leđa, savršen je izbor za one koji vole vježbati kod kuće. Klupa se isporučuje sa setom dvoručnih i jednoručnih utega. Naslon za leđa podržava vaša leđa i ramena, dok nožni pregibi vježbaju bedra i noge. Ova višenamjenska sprava za vježbanje omogućuje učinkovito vježbanje čitavog tijela. Opremljena..
212.09€244.99€
Bez poreza:169.67€
Podesiva klupa za trbušnjake sa setom utega 60,5 kg Podesiva klupa za trbušnjake sa setom utega 60,5 kg
3-6 radnih dana
Ova visokokvalitetna, višenamjenska klupa za trbušnjake, opremljena podesivim sjedalom i naslonom za leđa, savršen je izbor za one koji vole vježbati kod kuće. Klupa se isporučuje sa setom dvoručnih i jednoručnih utega. Naslon za leđa podržava vaša leđa i ramena, dok nožni pregibi vježbaju bedra i noge. Ova višenamjenska sprava za vježbanje omogućuje učinkovito vježbanje čitavog tijela. Opremljena..
273.94€313.74€
Bez poreza:219.15€
Podesiva Klupa za Vježbanje s Više Pozicija Podesiva Klupa za Vježbanje s Više Pozicija
3-6 radnih dana
Ova visokokvalitetna, višenamjenska, klupa za vježbanje je opremljena sa sjedalom i naslonom a savršena je oprema za one koji vole vježbanje kod kuće. Naslon za leđa podržava leđa i ramena, dok vježba pregibanja nogu trenira bedra i noge. Ova višenamjenska sprava omogućuje učinkovito vježbanje kompletnog tijela. Klupa ima čvrst čelični okvir, tako da je vrlo stabilna i izdržljiva. Podstavljeno sje..
129.01€149.98€
Bez poreza:103.21€
Ravna Fitness Klupa za Utege Ravna Fitness Klupa za Utege
3-6 radnih dana
Ova podesiva klupa za vježbanje je savršen izbor za ljude koji vole vježbati. Od sada nadalje, možete vježbati u udobnosti vašeg doma, dok štedite novac za putovanje u teretanu ! Ova podesiva postavljena klupa može biti nagnuta ili horizontalno postavljena. Možete izabrati položaj koji odgovara vašim zahtjevima. Klupa je savršena za domove ili urede s ograničenim prostorom, jer se može lako isprav..
127.55€146.23€
Bez poreza:102.04€
Sklopiva klupa za vježbanje Sklopiva klupa za vježbanje
3-6 radnih dana
Ova je svestrana klupa za vježbanje različitih mišićnih skupina. Ova je klupa za vježbanje potrebna za početnike, oni koji su tek započeli trening s utezima. Ovom klupom ćete uraditi potiske s klupe, back leg curl, crunches, vježbe za trbušnjake, vježbe za prsa. Budući da je udobnost tijekom vježbe vrlo bitno, podesiv naslon na 4 različitog položaja je dobro podstavljen pjenom, a valjci za podržav..
183.69€214.99€
Bez poreza:146.95€
Sprava za vježbanje s pločama za utege 40 kg Sprava za vježbanje s pločama za utege 40 kg
3-6 radnih dana
Ova višenamjenska sprava za vježbanje idealna je za jačanje i toniranje mišića. Ima podesivo zaključavanje nogu s 3 postavke. Posebni sigurnosni nosači pružaju dodatnu sigurnost tijekom vježbanja. Ploče za utege od 10 kg prekrivene su plastikom, dok su ploče za utege od 5 kg napunjene pijeskom i prekrivene robusnom gumom koja je prihvatljiva za pod. Isporuka uključuje spravu za vježbanje, dvije pl..
346.94€396.24€
Bez poreza:277.55€
Višenamjenska klupa za vježbanje Višenamjenska klupa za vježbanje
3-6 radnih dana
Ova podesiva klupa za vježbanje je savršen izbor za ljude koji vole vježbati. Od sada nadalje, možete vježbati u udobnosti vašeg doma, dok štedite novac za putovanje u teretanu ! Ova klupa vam pruža širok raspon vježbanja. Naslon će ojačati vaše mišiće leđa. Zahvaljujući curl jastuku, vježbat ćete i ruke. Ovaj široki raspon kombiniranog treninga i vježbi omogućuju učinkovito i ukupno vježbanje, do..
185.41€212.49€
Bez poreza:148.33€
Zidna Kućna Teretana s 2 Kolotura Zidna Kućna Teretana s 2 Kolotura
3-6 radnih dana
Ova zidna stanica za vježbanje s dva kolotura je opremljena s lat šipkom za spuštanje i šipkom za povlačenje sa sajlom. Omogućit će vam da trenirate sve veće mišićne skupine u vašem tijelu. Ova stanica za povlačenje je izrađena od snažnog čelika za izdržljivost i stabilnost te može podnijeti do 120 kg diskova za utege. Ručke su izrađene od mekog materijala za bolje prianjanje. Ova kućna teretana ..
131.26€147.48€
Bez poreza:105.01€
Zidna Višenamjenska Sprava za Vježbanje Power Tower Crna Zidna Višenamjenska Sprava za Vježbanje Power Tower Crna
3-6 radnih dana
Ova višenamjenska Power Tower sprava za vježbanje kombinira sekciju za izvođenje propadanja, šipku za podizanje i klupu za trbušnjake u jednu jedinicu i omogućuje vam izvođenje širokog raspona vježbi, kao što su zgibovi i podizanja, propadanja, podizanja nogu i koljena te trbušnjaka. Sekcija za izvođenje propadanja, šipka za podizanje i klupa za trbušnjake imaju podesivu visinu koja se može namjes..
295.98€342.48€
Bez poreza:236.78€
 Klupa za fitnes Christopeit Sport TB 2000  Klupa za fitnes Christopeit Sport TB 2000
5-10 radnih dana
Proizvođač: Christopeit Sport
Kvalitetna klupa za vježbanje TB 2000 idealan je suputnik za mnoge vježbe s utezima, koje karakterizira moderan i sofisticiran dizajn.Vodoravna površina prekrivena je čvrstom i visokokvalitetnom sintetičkom kožom. TB 2000 može se puniti do tjelesne težine uključujući težine do 120 kg. Jastuci sjedala i stopala mogu se podesiti nekoliko puta, a s 8-smjerno podesivim naslonom pronaći ćete svoj optim..
107.95€125.00€
Bez poreza:86.36€
 Klupa za utege Christopeit Sport WB 1000  Klupa za utege Christopeit Sport WB 1000
5-10 radnih dana
Proizvođač: Christopeit Sport
Kvalitetna klupa za utege WB 1000 idealan je suputnik za mnoge vježbe s utezima, koje karakterizira moderan i sofisticiran dizajn.Sa svojom ergonomskom ručkom širine 90 cm, WB 1000 nudi posebno veliku slobodu kretanja i siguran hvat na uteg. Osim toga, stalak za tikvice može se podesiti 5 puta po visini i ima međuspremnik.Vodoravna površina s ojačanom nosivom konstrukcijom prekrivena je čvrstom, v..
128.95€150.00€
Bez poreza:103.16€
Prikazano 1 od 20 do 24 (2 stranica)