Meni
Košarica

Luksuzni masažni bazeni

Luksuzni masažni bazeni


Masažni bazen Beach Masažni bazen Beach
7-14 radnih dana
Proizvođač: Home Deluxe
Pretvorite svoj vrt u ultimativnu wellness oazu s našim inovativnim vanjskim whirlpoolom. Nakon napornog dana, prepustite se 51 masažnom mlazu koji će revitalizirati vaše tijelo i dušu. Individualno podesivi intenzitet i smjer mlaza osiguravaju osobni doživljaj. Kompaktni hidromasažni bazen dimenzija 210 x 155 x 83 cm savršeno se uklapa u vaš vrt ili terasu i nudi vizualni vrhunac zahvaljujući vis..
4,099.95€4,199.00€
Bez poreza:3,279.96€
Masažni bazen Black Marble Masažni bazen Black Marble
7-14 radnih dana
Proizvođač: Home Deluxe
Priuštite si luksuz prekrasnih 27 mlaznica koji oživljavaju vaše tijelo i dušu i pružaju optimalan doživljaj masaže. Svaku mlaznicu možete individualno prilagoditi intenzitetom i smjerom, lagano okrećući. Optički lovac za oči je vanjski bazen, uglavnom s mramornim kadama i tamno sivom vanjskom pločom izrađenom od izdržljivog WPC-a (plastika ojačana prirodnim vlaknima). Prednosti ovog materijala: T..
5,162.50€
Bez poreza:4,130.00€
Masažni bazen Sea Star Masažni bazen Sea Star
7-14 radnih dana
Proizvođač: Home Deluxe
Naš jedinstveni whirlpool za vanjski prostor pretvara vaš vrt i terasu za sunčanje u elegantnu wellness oazu s apsolutnim štihom odmora. Priuštite si luksuz od 19 impresivnih mlaznica koje okrepljuju vaše tijelo i dušu te osiguravaju optimalno iskustvo masaže. Svaka mlaznica može se individualno podesiti u intenzitetu i smjeru laganim okretanjem. Snažna hidromasažna pumpa može se podesiti u dva st..
4,199.95€4,302.25€
Bez poreza:3,359.96€
Masažni bazen STREAM Masažni bazen STREAM
7-14 radnih dana
Proizvođač: Home Deluxe
Luksuzni ambijent pod zvjezdanim nebom: vanjski bazen STREAM vizualni je vrhunac koji vaš vrt ili terasu pretvara u wellness oazu. Posebno u večernjim satima, STREAM očarava s četiri vanjske LED svjetleće trake na svakom rubu. Blaga svjetlost osvjetljava prostor oko jacuzzija, dok LED svjetla u podu i na unutarnjim zidovima stvaraju ugodan ambijent.Nakon dugog dana, prepustite se maženju s 24 masa..
4,558.40€
Bez poreza:3,646.72€
Masažni bazen STREAM BIG PURE Masažni bazen STREAM BIG PURE
7-14 radnih dana
Proizvođač: Home Deluxe
Luksuzni ambijent pod zvjezdanim nebom: Vanjski whirlpool STREAM vizualni je vrhunac koji pretvara vaš vrt ili terasu u wellness oazu. Posebno navečer, STREAM očarava s četiri vanjske LED svjetleće trake na svakom rubu. Nježno svjetlo osvjetljava prostor oko hidromasažne kade, dok LED svjetla u podu i na unutarnjim zidovima stvaraju ugodan ambijent.Nakon dugog dana, prepustite se maženju s 34 masa..
5,224.39€
Bez poreza:4,179.51€
Prikazano 1 od 5 do 5 (1 stranica)