Meni
Košarica

Vrtne kućice

Vrtne kućice
Veliki izbor kvalitetnih vrtnih kućica
 Vrtna kućica LIFETIME YUKON  Vrtna kućica LIFETIME YUKON
7-14 dni
Proizvođač: Lifetime
Tražite stvarno kvalitetnu i veliku vrtnu kućicu u koju možete pohraniti vrtnu opremu, alate, bicikle i još mnogo toga?Imamo rješenje za Vas u vidu LIFETIME kuća proizvedenih u SAD-u!S dimenzijama 17,5ft x 8ft, LIFETIME šupa nudi ogromnu količinu prostora za pohranu bilo čega, od većih predmeta poput kosilica, kajaka i bicikala do manjih alata poput lopata, grablji i konveja...Ova se kuća sastoji ..
3,439.95€
Bez poreza:2,751.96€
Drvena vrtna kućica 5-kutna Liwa Drvena vrtna kućica 5-kutna Liwa
5-7 tjedana
Proizvođač: Alpholz
Alpholz, drvena vrtna kućica 5-kutna Liwa, prirodna boja, 312x608x260 cmRobusna nordijska smreka i prostrani dizajn interijera u kombinaciji s terasom čine ovu vrtnu kućicu atraktivnim vrhuncem u vašem vrtu.Sa svojim prirodnim drvetom, vrtna kućica skladno se uklapa u lokalno zelenilo, a nudi vam i obilje slobode u dizajnu boja. Ova drvena svestrana kuća na divan način spaja želju za više skladišn..
6,099.95€
Bez poreza:4,879.96€
Drvena vrtna kućica AGAVA Drvena vrtna kućica AGAVA
3-4 tjedna
Proizvođač: MEGIW
Elegantna i višenamjenska vrtna kućica Agava opremljena je natkrivenom terasom koja će vam pružiti malo hlada u sunčanim danima i zaštitu od kiše. Broj prozora osigurat će dovoljno svjetla u unutrašnjosti kućice. Možete je koristiti kao skladišni prostor ili prostor za odmor ili kombinirati obje funkcije. Široka vrata omogućit će vam slobodno kretanje te unošenje i iznošenje predmet..
3,278.64€
Bez poreza:2,622.91€
Drvena vrtna kućica BRATEK Drvena vrtna kućica BRATEK
3-4 tjedna
Proizvođač: MEGIW
Moderan dizajn i prostrana unutrašnjost su kombinacija jedne od mnogih karakteristika vrtne kućice Bratek. Idealno će se uklopiti u prostor vašeg vrta. Može se koristiti u razne svrhe: skladište za alat, sklonište za vrtni namještaj ili spremište za sportsku opremu... mogućnosti je puno. Krov je prekriven bitumenskom krpom (šindra) i ima lagani nagib, što pruža zaštitu od nepovoljnih vremenskih uv..
1,331.95€
Bez poreza:1,065.56€
Drvena vrtna kućica KLON Drvena vrtna kućica KLON
3-4 tjedna
Proizvođač: MEGIW
Prekrasna drvena vrtna kućica u obliku nadstrešnice pruža idiličan prostor za pohranu vaših vrtnih alata. Ova pravokutna struktura zrači prirodnu ljepotu s odabranim drvenim zidovima koji prostor ograničavaju s profinjenim osjećajem elegancije. Njen krov, elegantno nagnut i prekriven kvalitetnim bitumenskim materijalom, pruža pouzdanu zaštitu od kiše i drugih vremenskih utjecaja.Iznimna pažnja pos..
929.95€
Bez poreza:743.96€
Drvena vrtna kućica Lavenda Drvena vrtna kućica Lavenda
3-4 tjedna
Proizvođač: MEGIW
Vrtna kućica Lavenda je moderni i stilski objekt izrađen u potpunosti od smrekovine. Odabir najboljeg materijala i pažnja posvećena svakom detalju samo su neke od karakteristika ovog predivnog proizvoda. Idealno mjesto za opuštanje. Ravni krov prekriven bitumenskom krpom (šindra) štiti cijelu konstrukciju od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Kućica Lavenda ima neobično prozirni paviljon. Na prednjoj ..
2,259.95€
Bez poreza:1,807.96€
Drvena vrtna kućica MALVA Drvena vrtna kućica MALVA
3-4 tjedna
Proizvođač: MEGIW
Potpuno izrađena od smrekovog drveta, vrtna kućica Malwa je idealan proizvod za vaš vrt. Sa svojom stilskom i preciznom izradom te vrhunskom kvalitetom upotrijebljenog materijala, kućica je savršena za sve rekreativne i skladišne svrhe. Ravni krov prekriven krovnim ljepilom štiti kućicu od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ima jednokrilna vrata s bravom koja dodatno pružaju sigurnost.Ako posjedujete ..
2,099.95€
Bez poreza:1,679.96€
Drvena vrtna kućica ORHIDEJA Drvena vrtna kućica ORHIDEJA
3-4 tjedna
Proizvođač: MEGIW
Drvena vrtna kućica Orhideja je savršena kombinacija suvremenog stila i najkvalitetnijeg materijala - smrekovine. Svojom elegancijom će dodati poseban šarm vašem vrtu, pružajući idealan prostor za opuštanje ili čak postavljanje kućnog ureda za rad na daljinu. Veliki broj prozora sa smeđim protusunčanim staklima osigurava obilje prirodne svjetlosti i omogućava vam uživanje u ljepoti vašeg vrta. Bez..
3,389.95€
Bez poreza:2,711.96€
Drvena vrtna kućica POVOJNIK Drvena vrtna kućica POVOJNIK
3-4 tjedna
Proizvođač: MEGIW
Elegantna i višenamjenska vrtna kućica pogodna za različite namjene. Može se koristiti kao spremište, prostor za odmor ili kombinacija obiju funkcija. Broj prozora omogućuje dovoljan protok svjetlosti u unutrašnjost kućice. Ulaz čine dvokrilna staklena vrata. Prozori s prečkama smješteni su na prednjoj i bočnoj fasadi. Preciznost spojeva na uglovima utječe na stabilnost i trajnost konstrukcije. Uč..
2,769.95€
Bez poreza:2,215.96€
Karibu vrtna kućica Amberg 2 Karibu vrtna kućica Amberg 2
2-3 tjedna
Proizvođač: Karibu
Klasična vrtna kućica -  vrtna kućica Amberg 2. Kućica je izrađena od nordijske smreke debljine 19 mm u klasičnom sustavu tip i vijak. To omogućuje jednostavnu i brzu montažu koja ne zahtijeva puno ručnih vještina. Krov od 4,2 m² čini vrtnu kućicu pravim klasikom i neophodnom za vaš vrt. Prirodno drvo moguće je individualno dizajnirati i na taj način optimalno prilagoditi Vašim željama i potr..
1,299.95€
Bez poreza:1,039.96€
Karibu vrtna kućica Amberg 3 Karibu vrtna kućica Amberg 3
2-3 tjedna
Proizvođač: Karibu
Klasična vrtna kućica -  vrtna kućica Amberg 3. Kućica se sastoji od 19 mm debele nordijske smreke u klasičnom sustavu utikač i vijak. To omogućuje jednostavnu i brzu montažu koja ne zahtijeva puno ručnih vještina. Krov od 5,8 m² čini vrtnu kućicu pravim klasikom i neophodnom za vaš vrt. Prirodno drvo moguće je individualno dizajnirati i na taj način optimalno prilagoditi Vašim željama i potr..
1,299.95€
Bez poreza:1,039.96€
Karibu vrtna kućica Amberg 4 Karibu vrtna kućica Amberg 4
2-3 tjedna
Proizvođač: Karibu
Klasična vrtna kućica - moto je koji definira vrtnu kućicu Amberg 4. Dvovodna krovna kućica izrađena je od nordijske smreke debljine 19 mm u klasičnom sistemu tip i vijak. To omogućuje jednostavnu i brzu montažu koja ne zahtijeva velike ručne vještine. Zabatni krov s krovnom površinom od 7,8 m² čini vrtnu kućicu pravim klasikom i obaveznim dijelom za vaš vrt. Vrtna kućica dostupna je u terra sivoj..
1,384.95€
Bez poreza:1,107.96€
Karibu vrtna kućica Amberg 5 Karibu vrtna kućica Amberg 5
5-7 tjedana
Proizvođač: Karibu
Klasična vrtna kućica - to je suština koja sažima vrtnu kućicu Amberg 5. Kućica s dvovodnim krovom izrađena je od nordijske smreke debljine 19 mm u klasičnom tip i vijčanom sustavu. To omogućuje jednostavnu i brzu montažu koja ne zahtijeva velike ručne vještine. Zabatni krov s krovnom površinom od 9,1 m² čini vrtnu kućicu pravim klasikom i prekrasnim dodatkom vašem vrtu. Uta je dostupna u sivoj, a..
1,519.95€
Bez poreza:1,215.96€
Karibu vrtna kućica Askola 240 Karibu vrtna kućica Askola 240
2-3 tjedna
Proizvođač: Karibu
Vrtna kućica Askola 2 - raj u vašem vrtu. Sistemska kućica 19mm izrađena od nordijske smreke u jednostavnom sistemu utikač i vijak dostupna je u tri boje. Bila moderna, klasična ili elegantna, vrtna kućica Askola uklapa se u svaki vrtni okoliš. S vanjskim dimenzijama (ŠxD) od 213 x 217 cm, idealne je veličine za pohranjivanje vrtnog alata ili za stvaranje udobnog utočišta u vašem vrtu. Kuća je dos..
1,659.95€
Bez poreza:1,327.96€
Karibu vrtna kućica Askola 240 sa bočnom i stražnjom stranom Karibu vrtna kućica Askola 240 sa bočnom i stražnjom stranom
2-3 tjedna
Proizvođač: Karibu
Vrtna kućica Askola 2 sa bočnim i stražnjim zidom. Sistemska kućica 19 mm od nordijske smreke u jednostavnom sustavu utikača i vijaka. Bila moderna, klasična ili elegantna, vrtna kućica Askola uklapa se u svaki vrtni okoliš. S vanjskim dimenzijama (ŠxD) od 213 x 217 cm, idealne je veličine za pohranjivanje vrtnog alata ili za stvaranje udobnog utočišta u vašem vrtu. Idealan je kao zaklon za vrtni ..
1,889.95€
Bez poreza:1,511.96€
Karibu vrtna kućica Askola 240 sa lamelnim stranicama Karibu vrtna kućica Askola 240 sa lamelnim stranicama
NIJE NA ZALIHI
Proizvođač: Karibu
Vrtna kućica Askola 2 sa stranicama od letvica - akcenat u Vašem vrtu. Sistemska kućica 19mm izrađena od nordijske smreke u jednostavnom sistemu utikač i vijak dostupna je u bojama terra siva, antracit i natural. Bila moderna, klasična ili elegantna, vrtna kućica Askola uklapa se u svaki vrtni okoliš. S vanjskim dimenzijama (ŠxD) od 213 x 217 cm, idealne je veličine za pohranjivanje vrtnog alata i..
1,884.95€
Bez poreza:1,507.96€
Karibu vrtna kućica Askola 240 sa stražnjom stranom Karibu vrtna kućica Askola 240 sa stražnjom stranom
2-3 tjedna
Proizvođač: Karibu
Vrtna kućica Askola 2 sa stražnjom stranom - akcenat u vašem vrtu. Sistemska kućica 19mm izrađena od nordijske smreke u jednostavnom sistemu utikač i vijak dostupna je u bojama terra siva, antracit i natural. Bila moderna, klasična ili elegantna, vrtna kućica Askola uklapa se u svaki vrtni okoliš. S vanjskim dimenzijama (ŠxD) od 213 x 217 cm, idealne je veličine za pohranjivanje vrtnog alata ili z..
1,799.95€
Bez poreza:1,439.96€
Karibu vrtna kućica Askola 280 Karibu vrtna kućica Askola 280
5-7 tjedana
Proizvođač: Karibu
Vrtna kućica Askola 2 - fokus vašeg vrta. Sistemska kućica 19 mm od nordijske smreke u jednostavnom sustavu utikača i vijaka. Bila moderna, klasična ili elegantna, vrtna kućica Askola 2 uklapa se u svaki vrtni okoliš. S vanjskim dimenzijama (ŠxD) od 213 x 217 cm, idealne je veličine za pohranjivanje vrtnog alata ili za stvaranje udobnog utočišta u vašem vrtu. Idealan je kao zaklon za vrtni alat il..
1,714.95€
Bez poreza:1,371.96€
Karibu vrtna kućica Askola 280 sa bočnom i stražnjom stranom Karibu vrtna kućica Askola 280 sa bočnom i stražnjom stranom
5-7 tjedana
Proizvođač: Karibu
Vrtna kućica Askola 2 sa bočnim i stražnjim zidom. Sistemska kućica 19 mm od nordijske smreke u jednostavnom sustavu utikača i vijaka. Bila moderna, klasična ili elegantna, vrtna kućica Askola uklapa se u svaki vrtni okoliš. S vanjskim dimenzijama (ŠxD) od 213 x 217 cm, idealne je veličine za pohranjivanje vrtnog alata ili za stvaranje udobnog utočišta u vašem vrtu. Idealan je kao zaklon za vrtni ..
2,024.95€
Bez poreza:1,619.96€
Karibu vrtna kućica Askola 280 sa stražnjom stranom Karibu vrtna kućica Askola 280 sa stražnjom stranom
5-7 tjedana
Proizvođač: Karibu
Vrtna kućica Askola 2 sa stražnjom stranom - akcenat u vašem vrtu. Sistemska kućica 19mm izrađena od nordijske smreke u jednostavnom sistemu utikač i vijak dostupna je u bojama terra siva, antracit i natural. Bila moderna, klasična ili elegantna, vrtna kućica Askola uklapa se u svaki vrtni okoliš. S vanjskim dimenzijama (ŠxD) od 213 x 217 cm, idealne je veličine za pohranjivanje vrtnog alata ili z..
1,889.95€
Bez poreza:1,511.96€
Prikazano 1 od 20 do 83 (5 stranica)