Meni
Košarica

Web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše stranice potvrđujete, da se slažete s njihovom upotrebom. Više o kolačićima...

Kettler

Auto na pedala Kettcar Kettler Barcelona Air Auto na pedala Kettcar Kettler Barcelona Air
-5 % 1-2 dana
Proizvođač: Kettler
Auto na pedale Kettcar Kettler Barcelona Air novi je model automobila. Auto ima pogon pomoću pedala i lančani prijenos na stražnje kotače. Vozilo ima podesivo sjedalo, ručnu kočnicu i mehanizam upravljača koji djeluje na prednje kotače. Kotači su punjeni zrakom. Ručna kočnica omogućava sigurno zaust..
2,133kn 2,245kn
Bez poreza:1,749kn
Auto na pedala Kettcar Kettler Indianapolis Air Auto na pedala Kettcar Kettler Indianapolis Air
-3 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Auto na pedala Kettcar Kettler Indianapolis Air je novi model automobila. Ima pogon preko pedala i lančani prijenos na zadnje kotače. Vozilo ima ručnu kočnicu, podesivo sjedalo i mehanizam volana na prednje kotače. Za sigurno zaustavljanje služi ručna kočnica. Dijete samo pokreče auto.Tehnički podac..
3,505kn 3,625kn
Bez poreza:2,873kn
Auto na pedale Kettcar Kettler Barcelona Air Auto na pedale Kettcar Kettler Barcelona Air
-5 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Auto na pedale Kettcar Kettler Daytona Air novi je model automobila. Auto ima pogon pomoću pedala i lančani prijenos na stražnje kotače. Vozilo ima podesivo sjedalo, ručnu kočnicu i mehanizam upravljača koji djeluje na prednje kotače. Kotači su punjeni zrakom. Ručna kočnica omogućava sigurno zaustav..
2,133kn 2,240kn
Bez poreza:1,749kn
Auto na pedale Kettcar Kettler Dakar Air Auto na pedale Kettcar Kettler Dakar Air
-4 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Auto na pedale Kettcar Kettler Dakar Air ima protu klizne pedale i lančani prijenos na zadnje kotače, podesivo sjedalo i mehanizam volana na prednje kotače. Kotači su iz gume i punjeni s zrakom. Za sigurno zaustavljanje služi ručna kočnica na oba zadnja kotača. Dijete samo pokreče vozilo. ..
2,286kn 2,370kn
Bez poreza:1,874kn
Auto na pedale Kettcar Kettler Daytona Auto na pedale Kettcar Kettler Daytona
-7 % 1-2 dana
Proizvođač: Kettler
Automobil s pedalama Kettcar kettler Daytona ima pogon koji se odvija preko pedala i lančanog prijenosa na stražnje kotače. Vozilo ima podesivo sjedalo, ručnu kočnicu i upravljački mehanizam na prednjim kotačima. Za sigurno zaustavljanje koristiti ručnu kočnicu. Vozilo ima slobodan tijek pedale. Dij..
1,524kn 1,630kn
Bez poreza:1,249kn
Auto na pedale Kettcar Kettler Daytona Air Auto na pedale Kettcar Kettler Daytona Air
-7 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Auto na pedale Kettcar Kettler Daytona Air novi je model automobila. Auto ima pogon pomoću pedala i lančani prijenos na stražnje kotače. Vozilo ima podesivo sjedalo, ručnu kočnicu i mehanizam upravljača koji djeluje na prednje kotače. Kotači su punjeni zrakom. Ručna kočnica omogućava sigurno zaustav..
1,828kn 1,961kn
Bez poreza:1,499kn
Auto na pedale Kettcar Kettler Melbourne Auto na pedale Kettcar Kettler Melbourne
-9 % 1-2 dana
Proizvođač: Kettler
Auto na pedale Kettcar Melbourne je novi model. Pogon se odvija preko pedala i lančanog prijenosa na stražnje kotače. Vozilo ima podesivo sjedalo, ručnu kočnicu i upravljački mehanizam na prednjim kotačima. Za sigurno zaustavljanje koristiti ručnu kočnicu. Vozilo ima slobodan tijek pedale. Dijete sa..
1,295kn 1,428kn
Bez poreza:1,061kn
Auto na pedale Kettcar Kettler Suzuka Air Auto na pedale Kettcar Kettler Suzuka Air
-4 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Auto na pedale Kettcar Kettler Suzuka Air novi je model automobila. Auto ima pogon pomoću pedala i lančani prijenos na stražnje kotače. Vozilo ima podesivo sjedalo, ručnu kočnicu i mehanizam upravljača koji djeluje na prednje kotače. Kotači su punjeni zrakom. Ručna kočnica omogućava sigurno zaustavl..
1,752kn 1,828kn
Bez poreza:1,436kn
Auto na pedale Kettcar Spa Auto na pedale Kettcar Spa
-11 % 1-2 dana
Proizvođač: Kettler
Kettcar Spa Pedal Car novi je model Kettlerovog automobila. Papučica i pogon na stražnjim kotačima. Vozilo ima podesivo sjedalo, ručnu kočnicu i volan na prednjim kotačima.Ručna kočnica je sigurno zaustavljena. Dijete sam vozi vozilo.Tehnički podaci:Kvalitetne cijevi od čeličnih cijevi, otporne na s..
961kn 1,079kn
Bez poreza:788kn
Bočni steper Kettler s računalom Bočni steper Kettler s računalom
-21 % 1-2 dana
Proizvođač: Kettler
Kettler bočni stepper s računalom pogodan je za bilo koji dom ili stan jer ne zahtijeva mnogo prostora. Nakon treninga papučicu je lako očistiti.Značajke:stabilan čelični okvir cijevineklizajući štitnici tlaprotuklizna stopalahidraulična amortizerračunalo mjeri sve potrebne podatke o vježbi (vrijeme..
1,102kn 1,397kn
Bez poreza:903kn
Eliptical Kettler Rivo 2 Eliptical Kettler Rivo 2
-8 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Eliptik Kettler Rivo 2 je ulazni model u obitelji eliptičkih trenažera, te je lak i jednostavan za upotrijebu. Eliptik Kettler Rivo 2 s ručno prilagodljivim opterećenjem je adekvatan za početnike.Tehnički podatki:Kompaktan, jednostavan eliptik primjeren za one koji otkrivaju svijet eliptičkih trenaž..
4,069kn 4,447kn
Bez poreza:3,335kn
Eliptical Kettler Rivo 4 Eliptical Kettler Rivo 4
-6 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Eliptical Kettler Rivo 4 je jednostavan za upotrebu i omogućuje vježbanje po lošem vremenu. Namijenjen je kućnoj upotrebi i primjeren je početnike kao i za  korisnike koji zahtijevaju više od vježbanja.Tehnički podatki:Za lakše premještanje ima kotače sa prednje strane .Ima magnetni otpor sa za..
5,179kn 5,485kn
Bez poreza:4,245kn
Eliptical Kettler Unix 10 Eliptical Kettler Unix 10
-18 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Eliptical Kettler UNIX 10 ima kompaktan dizajn s optimalnim položajem stopa za prirodno kretanje tijekom vježbanja. Eliptical ima osvijetljen kompjuter sa osam programa, uključeno sa programima na osnovi otkucaja srca.Tehnički podatki:Motorna regulacija  magnetnog otpora sa zamašnjakom težine 2..
8,872kn 10,824kn
Bez poreza:7,272kn
Eliptical Kettler Unix 4 Eliptical Kettler Unix 4
-4 % 1-2 dana
Proizvođač: Kettler
Eliptical Kettler UNIX 4 ima kompaktan dizajn sa optimalnim položajem stopa za prirodno kretanje.Tehnički podatki:Eliptical ima osvijetljen ekran s 10 programa vježbanja uključeno sa programima na osnovi vaših otkucaja srcaMotorna regulacija otpora sa zamašnjakom  od 20 kilogramaStope se mogu p..
7,399kn 7,741kn
Bez poreza:6,065kn
Eliptički trenažer Kettler Axos Cross M Eliptički trenažer Kettler Axos Cross M
-9 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Tehnički podatki:Eliptički trenažer Kettler Axos Cross M je kompaktan početni model crosstraineraRačunalo vam omogučava mnoga podešenja i prikaz bitnih informacija pri vježbiKompaktne dimenzije ove sprave omogućit će vam uštedu prostora12 kg zamašnjak vam nudi optimalne uvjete za vježbanjeSprijeda s..
3,699kn 4,050kn
Bez poreza:3,032kn
Eliptički trenažer Kettler Axos Cross P Eliptički trenažer Kettler Axos Cross P
-6 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Tehnički podatki:Eliptički trenažer Kettler Axos Cross P je kompaktni početni model crosstrainera.Kompjuter vam omogučava mnoge programe i važne informacije tokom vježbanjaKompaktna izvedba vam omogučava uštedu prostoraZamašnjak od 14 kg vam nudi optimalne mogučnosti vježbanja..
4,809kn 5,124kn
Bez poreza:3,942kn
Eliptički trenažer Kettler Axos Elliptical P Eliptički trenažer Kettler Axos Elliptical P
-18 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Eliptički trenažer Kettler Elliptical P iz Axos linije je pogodan za optimalan trening cijelog tijela.Tehnički podatki:18 kg zamašnjak, motorni magnetni sistem kočenja s rotirajućim kugličnim ležajevima osiguravaju posebno stabilno i učinkovito vježbanjeRačunalo omogućuje razne funkcije i važne info..
6,659kn 8,124kn
Bez poreza:5,458kn
Eliptički trenažer Kettler Rivo M Black Eliptički trenažer Kettler Rivo M Black
-7 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Tehnički podatki:Eliptički trenažer Kettler Rivo M Black ima ručno podesiv otpor i jednostavan je za upotrebuKompaktan, jednostavan eliptični trenažer primjeren za one, koji upoznaju svijet vježbanja na eliptičkim trenažerimaKompjuter prikazuje 7 osnovnih funkcijaEliptični trenažer Rivo M Black ima ..
4,069kn 4,356kn
Bez poreza:3,335kn
Eliptički trenažer Kettler Skylon 3
-18 % provjeri stanje
Proizvođač: Kettler
Eliptik Kettler Skylon 3 je čvrsti, sklopivi eliptični. Eliptik ima osvijetljeno računalo za trening s osam programa, uključujući program vježbanja na temelju otkucaja srca. Magnetski kočni sustav s zamahom od 20 kg. Jednostavan sustav slaganja za uštedu prostora. Uređaj uključuje ručni senzor otkuc..
10,352kn 12,630kn
Bez poreza:8,485kn
Eliptički trenažer Kettler Unix 10 EXT Eliptički trenažer Kettler Unix 10 EXT
-18 % 1-2 dana
Proizvođač: Kettler
Eliptik Kettler Unix 10 EXT ima edinstveno Extended motion tehnologija za optimalno dolg biomehanski ravni korak, ki je najbolj podoben teku na smučeh. Tehnični podatki:Eliptik ima osvetljen vadbeni računalnik z opozorilno lučko srčnega utripa in raznoliki vadbenimi programi. Naklonsko prilagod..
11,832kn 14,435kn
Bez poreza:9,699kn
Prikazano 1 od 20 do 135 (7 stranica)